کدام کشورها رکورددار اتلاف مواد غذایی در جهان هستند؟ +آمار
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، موضوع هدر رفتن مواد غذایی جهانی بهسرعت در حال تبدیل شدن به یک مشکل اساسی است. بر اساس شاخص ضایعات غذایی برنامه محیطزیست سازمان ملل در سال 2021، جهان سالانه 931 میلیون تن زباله مواد غذایی تولید میکند که 569 تن آن از خانوارها ناشی میشود. مابقی نیز به خدمات غذایی (244 میلیون تن) و بخشهای خردهفروشی (118 میلیون تن) اختصاص دارد.
بالاترین آمار مطلق برای ضایعات غذایی بهطور غیرمنتظرهای در دو کشور با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت یعنی چین و هند ثبت شده است. طبق این آمار چین سالانه 91.6 میلیون تن غذا هدر میدهد درحالیکه این میزان در هند 68.8 میلیون تن است. رتبه سوم با 19.4 میلیون تن ضایعات مواد غذایی متعلق به ایالاتمتحده است. پسازآن نیز کشورهای ژاپن، آلمان، فرانسه، انگلستان، روسیه، اسپانیا و استرالیا قرار دارند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/