دانستنیهای علمی/ 140؛
آیا ماهی غذای مغز است؟
بررسیهای علمی حاکی از آن است که مصرف ماهی باعث بهبود عملکرد شناختی مغز نمیشود.
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ساینس فوکوس، باور عموم بر این است که مصرف ماهی برای مغز مفید است. نتایج یک مطالعه گسترده در سال 2008 نشان داد که خوردن ماهیهای روغنی میتواند ضایعات مغزی مضر مرتبط با بیماری آلزایمر را کاهش دهد. با این حال چند سال بعد مشخص شد که شواهد کافی برای اثبات این موضوع وجود ندارد.
در سال 2012 اعلام شد که مصرف ماهیهای روغنی تأثیری بر جلوگیری یا ابتلا به بیماریهای مرتبط به زوال عقل ندارد. همچنین نتایج یک مطالعه در سال 2016 حاکی از آن است که مصرف روغن ماهی نیز تأثیری بر وضعیت افراد مبتلا به آلزایمر ندارد. به عبارت دیگر شواهد کمی وجود دارد که نشان میدهد مصرف ماهی روغنی باعث بهبود عملکرد شناختی میشود یا به افراد مبتلا به بیماریهای زوال عقل کمک میکند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/