مراحل طراحی ماهواره پارس 1 الگویی مناسب از مدیریت تحقیقات در صنعت فضایی است
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، حسین صمیمی در مراسم روز فناوری فضایی که امشب در سازمان فضایی ایران برگزار شد، اظهار کرد: تمامی آزمایشهای مدل کیفی بلوک انتقال مداری انجام شده است. ماهواره سنجشی پارس 1 نیز یکی از پیشرفتهترین تجهیرات فضایی است که تاکنون در کشور ساخته شده و در صف پرتاب قرار دارد.
وی افزود: پژوهشگاه فضایی ایران در جشنواره بینالمللی خوارزمی دو رتبه برتر را کسب کرده است. یکی رتبه سوم در پژوهشهای کاربردی و رتبهای نیز در خصوص شبیهساز ماهواره بهدست آوردیم. ماهواره پارس 1 به عنوان ماهوارهای سنجی دارای توانایی تصویربرداری طیف 15 متر است.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران بیان کرد: پژوهشگاه فضایی ایران برای طراحی و تولید ماهواره پارس 1 با شرکتها و نهادهای مختلفی همکاری کرد. علاوه بر پژوهشگاههای استانی مجموعههای زیادی از دانشگاهها همکاری گستردهای در این پروژه داشتند. در واقع ماهواره پارس 1 دستاوردی ملی حاصل همکاری بخش خصوصی و دولتی است.
صمیمی عنوان کرد: در پروژه ماهواه پارس 1 حدوداً 44 درصد شرکتهای دانشبنیان، 18 درصد دانشگاهها و 26 درصد نیز پژوهشکدههای استانی و نهادهای دولتی مشارکت داشتند. در حقیقت این پروژه الگوی مناسبی از مدیریت تحقیقات در صنعت فضایی است.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/