ریزش ۱۷ هزار واحدی شاخص کل بورس/ چه نمادهائی پُرتراکنشهای امروز بودند؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، امروز تالار شیشهای، در معاملات سومین روز هفته (دوشنبه سیزدهم بهمن ماه ۹۹)، شاهد روند نزولی شاخصهای منتخب بود. به گونهای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۴۵۴۷ واحدی معادل ۱.۳۹ درصد به رقم ۳۲۱ هزار و ۹۳۱ واحد رسید.
شاخص کل هم وزن نیز، با افت ۱۹۱۵ واحدی معادل ۰.۴۴ درصد، عدد ۴۲۹ هزار و ۶۲۱ واحد را به نمایش گذاشت.
شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۱۲۵۲ واحدی به رقم ۲۸۰ هزار و ۹۸۳ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۲۴۳۲۵ واحد کاهش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۷۵۰ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۱۷۵۰۴ واحد کاهش به رقم ۸۹۰ هزار و ۲۹۲ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۱۸۶۵۸ واحد کاهش همراه بود و عدد ۲ میلیون و ۵۳۸ هزار واحد را به نمایش گذاشت.
بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی فملی، فارس، فولاد، وپاسار، خودرو، ومعادن و شبندر با بیشترین کاهش، تاثیر منفی در روند شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی حکشتی، وامید، وتجارت و کویر، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.
با پایان فعالیت بازار سرمایه در سومین روز کاری هفته، معاملهگران بورس ۸ میلیارد و ۸۲۰ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب یک میلیون و ۱۳۳ هزار نوبت معامله و به ارزش ۹۹ هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
بیشترین افزایش قیمت
در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد سنیر(سیمان سفید نیریز) با ۵ درصد رشد و پس از آن، نمادهای ثفارس، قثابت، کساپا، کویر و شلعاب بود. همچنین نماد معاملاتی فاراک (ماشین سازی اراک) با ۶.۴۸ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای بکاب، سفار، آسیا، کساوه، ملت و غدشت قرار گرفتند.
پُرتراکنشهای بازار امروز
روند معاملات امروز بازار سرمایه نشان میدهد که نمادهای معاملاتی شستا، وتجارت، شپنا، خساپا، غزر، خودرو و شتران به عنوان پرتراکنشترین نمادهای بازار معرفی شدهاند.
بیشترین عرضه و تقاضا
بر اساس این گزارش، نمادهای معاملاتی تاصیکو، کلوند، قثابت، سنیر، سیتا و کویر با بیشترین تقاضا مواجه شدند و در مقابل نیز نمادهای کدما، سدور، انرژی۱، پالایش، حتوکا، کاما و کاذر بیشترین حجم عرضه را داشتند.
نوسان نماگر صنایع
در معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص صنایع محصولات چوبی، انتشار و چاپ، زراعت و سایر معادن با افزایش همراه شدند و شاخص صنایع محصولات کاغذ، محصولات چرمی و محصولات فلزی با روند کاهشی مواجه شدند.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/