ایجاد حسگرهای جدید برای کشف سریع پروتئینهای ویروس کرونا
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از تک اورگ، دانشمندان روش جدیدی برای کشف پروتئینهای سازنده ویروس کرونا و همچنین آنتیبادیهای ضد آن ایجاد کردهاند. آنها حسگرهای زیستی مبتنیبر پروتئین طراحی کردهاند که وقتی با اجزای ویروس یا آنتیبادیهای اختصاصی COVID-19 ترکیب میشوند، میدرخشند. این موفقیت میتواند آزمایش سریعتر و گستردهتری را در آینده نزدیک فراهم کند.
برای تشخیص ویروس کرونا امروزه بیشتر آزمایشگاههای پزشکی به تکنیکی به نام «پی سی آر» متکی هستند که مواد ژنتیکی ویروس را تقویت میکند تا بتوان آن را مشاهده کرد. این تکنیک به کارکنان و تجهیزات تخصصی نیاز دارد.
در تلاش برای شناسایی ویروس کرونا در نمونههای بیمار بدون نیاز به تقویت ژنتیکی، تیمی از محققان به سرپرستی دیوید بیکر، استاد بیوشیمی دانشگاه واشنگتن، از رایانهها برای طراحی حسگرهای زیستی جدید استفاده کردند. این دستگاههای مبتنیبر پروتئین، مولکولهای خاصی را در سطح ویروس تشخیص داده و به آنها متصل میشوند، سپس از طریق واکنش بیوشیمیایی نور منتشر میکنند.
همین تیم از محققان دانشگاه واشنگتن همچنین حسگرهای زیستی ایجاد کردند که وقتی با آنتیبادیهای COVID-19 ترکیب میشوند، میدرخشند.
فراتر از COVID-19، این تیم همچنین نشان داد که میتوان حسگرهای زیستی مشابهی را برای تشخیص پروتئینهای انسانی برای درمان برخی از انواع سرطانها ایجاد کرد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/