«بچههای طوفان» را در وضعیت عجیب بارانی و گلولای ساختم/ امیدوارم در جشنواره فجر کمی رفاقتها و اسمها را کنار بگذارند
به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تب و تاب برگزاری جشنواره فیلم فجر کمکم به روزهای داغ خود نزدیک میشود و در این بین برخی فیلمها آماده رونمایی هستند و جمعی دیگر همچنان روزهای فیلمبرداری و مراحل فنیشان را پیگیری میکنند.
البته معدودی از فیلمسازان نیز تلاش کردهاند آثار اکراننشده خود را باهم به این رویداد برسانند اما به دلیل شرایط جشنواره سی و نهم موفق به چنین اتفاقی نشدند. صادق صادقدقیقی برای دو فیلم «مردهخور» و «بچههای طوفان» فرم جشنواره را پر کرد اما تنها یکی از این دو برای رونمایی در فجر سی و نهم پذیرفته شد.
سال گذشته به اشتباه بیخود و بیجهتی دست زدم
صادق صادقدقیقی، کارگردان «بچههای طوفان» در ارتباط با این فیلم و حضور در جشنواره فیلم فجر به خبرنگار آنا گفت: من البته «مردهخور» را نیز به جشنواره امسال دادم اما متأسفانه چون سال گذشته نیز به شکل کاملا ناقص و خام به دبیرخانه ارائه شده بود، در دوره کنونی پذیرفته نشد. متأسفانه سال گذشته به اشتباه و با رافکات فیلم تلاش کردیم «مردهخور» را به فجر برسانیم که نشد.
وی افزود: بالاخره مقررات جشنواره است و من هم میپذیرم. البته مطمئنم اگر فیلم را به جشنواره امسال راه میدادند این رویداد را نیز گرمتر میکرد. «مردهخور» فیلم باکیفیتی است و لااقل دوستانی که آن را دیدهاند چنین نظری دارند. به قولی یک فیلم لاکچری و اولین فیلم اجتماعی من است.
80 درصد این فیلم را در شرایط سخت بارانی گرفتم
صادقدقیقی که در جشنواره فجر سی و نهم با «بچههای طوفان» حضور دارد، درباره این اثر سینماییگفت: پروانه نمایش این فیلم بعد از مشکلات ناحقی که برای من ایجاد کردند، خوشبختانه در چند ماهه اخیر صادر شد. حتی فیلم را در چندین جشنواره خارجی ارائه دادم اما بخاطر همین مشکلات مالکیتی مجبور به پسگیری آن شدم.
وی با بیان اینکه «بچههای طوفان» اولین رونمایی رسمی خود را در جشنواره فجر 39 تجربه میکند گفت: این اثر سینمایی فیلم قصهمحوری است که در شرایط خیلی سختی ساخته شد؛ به نحوی که 80 درصد آن زیر باران و در گلو لای لوکیشنهای مازندران میگذرد.
اجازه دهید در شرایط مطمئن هرکسی میخواهد به سینمای فجر برود
این کارگردان ادامه داد: حتی گاهی مجبور میشدیم در یک روز چندتانکر آب صرف طراحی فضاسازی قصه کنیم. امیدوارم کارم را لااقل داوران ببینند خصوصا این توقع از داور خانم جشنواره نسبت به بازیگران زن فیلم وجود دارد.
صادقدقیقی درباره رویکرد جشنواره فجر امسال و تلاقی آن با کرونا نیز تأکید داشت: معتقدم که گرمای جشنواره فجر به حضور مردم در سینماهاست. چهل سال است که در این سینما با فیلم فجر میزبان مردم هستیم، پس باید اجازه داد مردم نیز آثار را در شرایط ایمنی ببینند.
در جایزه دادنها رفاقتبازی و نگاههای ویژه را هم دیدهایم
این فیلمساز اضافه کرد: ما در شرایط سختتر نیز دست به کارهای عجیب زدهایم پس حتی در شرایط کرونا نیز میتوان امید به برگزاری جشنواره باکیفیت داشت. بگذارید سینما هم باز باشد؛ هرکس میخواهد میرود فیلمهای جشنواره را ببینید و هرکس نخواهد هم نرود.
صادقدقیقی با اشاره به برپایی جشنواره سی و نهم یادآور شد: اگر جشنواره برپا نمیشد به نظرم باید سینما را تعطیلشده میدانستیم. با این رکود، سال دیگر هم سینما بایکوت میشد. اگر جشنواره برپا نمیشد از نظر مالی و مادی نیز بچههای سینما ضربه میخوردند.
کارگردان فیلم سینمایی «بچههای طوفان» اینگونه گفت: امیدوارم در داوریها و رقابت بر سر گرفتن سیمرغها شایستهسالاری اتفاق بیفتد. بالاخره در سینما ما گاهی این رفاقتبازیها و نگاههای ویژه را دیدهایم. نگوییم چون فیلمی را فیلمساز غیرمطرح ساخته پس لابد فیلم خوبی نیست. به فیلم دقت کنید و در قید بند اسامی نباشید.
گفتنی است؛ در فیلم سینمایی «بچههای طوفان» به تهیهکنندگی پروانه مرزبان بازیگرانی همچون پژمان بازغی، رضا ناجی، مریم بوبانی، سوگل طهماسبی، ونوس حسنکانلی، پرهام دلدار و ... ایفای نقش کردهاند.
انتهای پیام /4143/
انتهای پیام/