دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 دی 1399 - 12:01
نیویورک‌تایمز گزارش کرد؛

افزایش بی‌سابقه مبتلایان به کرونا در لس‌آنجلس / هزاران آمریکایی خواستار استعفای مقامات بهداشتی هستند

شهر لس‌آنجلس آمریکا با افزایش شدید مبتلایان به کرونا با آمار بیش از 16 هزار ابتلا در روز، رکورددار این کشور است.
کد خبر : 553705
کابل.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از نیویورک‌تایمز، شبکه زندان‌های کالیفرنیا که به‌شدت درگیر شیوع کروناست، شروع به واکسیناسیون زندانیان کرده‌ است اما زندان‌هایی در سان کونتین، زندان دولتی آونتال و نهاد تربیتی کالیفرنیا برای مردان بیشتر از بقیه درگیر این بیماری شده‌اند.


زندان


افزایش آمار ابتلا به کرونا در زندان‌های آمریکا


درمجموع، 25 زندان در کالیفرنیا هرکدام بیش از یک هزار زندانی مبتلا به کرونا دارند و بیشترین زندان با سه هزار و 500 مبتلا در آونتال در مرکز کالیفرنیا گزارش شده‌ است که میزبان تعداد زیادی از زندانیان است.


در یک ماه گذشته تعداد مبتلایان در زندان‌های کالیفرنیا دو برابر شده‌ است و مرگ مبتلایان هم 30 درصد افزایش داشته است.


این در حالی است که شهر لس‌آنجلس با افزایش شدید مبتلایان به کرونا به دلیل تعطیلات کریسمس دست‌به‌گریبان شده است. لس‌آنجلس که با افزایش شیوع این بیماری به دلیل مراسم روز شکرگزاری روبرو بود هم‌اکنون با آمار بیش از 16 هزار ابتلا در روز رکورددار ایالات‌متحده از این لحاظ است و 12 بار بیشتر از آمار اول نوامبر در همین شهر گزارش‌شده است. اما مردم این منطقه به دستورالعمل‌های بهداشتی اعتنا ندارند و حتی به برگزاری مهمانی‌های دسته‌جمعی اقدام کرده‌اند.


در هودسون آمریکا شکایات مردمی به حدی بالا بود که مقامات ایالت مجبور شدند که یک مرکز اضطراری واکسیناسیون در این منطقه افتتاح کنند. به گفته مقامات بیش 250 هزار تماس تلفنی با سیستم تلفی اداره بهداشت هودسون تنها در روز شنبه گرفته شده بود و بیشتر تماس‌ها خواهان استعفای مقامات بهداشتی منطقه به دلیل عدم کارکرد مناسب شده بودند.


به‌هرحال بسیاری از ایالات آمریکا شروع به واکسیناسیون کرونا کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال بیش از 365 هزار نفر در تگزاس در اول ژانویه واکسینه شده‌اند.




بیشتر بخوانید:


کرونا انگلیسی مدارس ابتدایی لندن را به تعطیلی کشاند




در انگلیس مقامات بهداشتی کشور که از واکسن‌های "مدرنا"، "فایزر" و "آسترا زنیکا" علیه ویروس کرونا استفاده کرده‌اند به این نتیجه رسیده‌اند که به‌جای تزریق دو "دوز" به مردم سعی کنند در ابتدا به همه مردم یک دوز تزریق کنند و بعد از اتمام تزریق اول در سطح کشور اقدام به تزریق دوم کنند. همین امر باعث شده که مقامات بهداشتی آمریکایی هم به همین فکر بیفتند. در هر دو کشور این رویکرد موافقان و مخالفانی دارد. این سردرگمی مقامات بهداشتی باعث نگرانی مردم در ایالات‌متحده و انگلیس شده است. به اعتقاد یکی از متخصصان فاصله تزریق اول تا دوم نباید از حالت استاندارد تجاوز نماید تا بتواند به بدن پذیرنده واکسن ایمنی لازم را ارزانی کند. البته در آمریکا دکتر آنتونی فائوچی، رئیس اداره بیماری‌های واگیردار اعلام کرده است که ایالات‌متحده نباید از برنامه انگلیس برای واکسینه کردن تمام مردم در تزریق اول و سپس اقدام به انجام تزریق دوم پیروی کند.


در کانادا دولت اعلام کرده است که تمام مسافران ورودی به کشور باید دارای جواب منفی آزمایش کرونا قبل از سوار شدن به هواپیما باشند. کانادا از قبل برای مسافران ورودی یک قرنطینه 14 روزه در هنگام ورود به کشور را در نظر گرفته بود. این قانون جدید از هفتم ژانویه اجرایی می‌شود. کانادا کماکان مرزهای خود را بر مسافران غیرضروری بسته نگه داشته است. از ابتدای شیوع کرونا تابه‌حال بیش از 570 هزار کانادایی به کرونا مبتلا شده‌اند و قربانیان این بیماری نیز به بیش از 15 هزار نفر رسیده است.


احتمال اعلام وضعیت اضطراری کرونایی در توکیو


در ویتنام اولین مورد ابتلا به ویروس جهش‌یافته موسوم به کرونای انگلیسی شناسایی شده است. تابه‌حال 34 کشور به این ویروس جدید آلوده شده‌اند.


در ژاپن برای اولین باز از آوریل سال 2020 فرماندار توکیو درخواست اعلام وضعیت اضطراری کرده است. توکیو با اعلام ابتلای بیش از یک هزار و 300 نفر به کرونا در پنجشنبه درخواست اعلام وضعیت اضطراری به مقامات بهداشتی ارائه داده است.


در هلند مقامات بهداشتی قول داده‌اند که روند واکسیناسیون را سرعت دهند و در ابتدا تمامی کارکنان بخش درمان را واکسینه کنند.


در برزیل که دومین شمار قربانیان کرونا در جهان را داراست شمار کشته‌شدگان به 200 هزار نفر نزدیک می‌شود. بیش از 7 میلیون و 600 هزار نفر در برزیل به کرونا مبتلا شده‌اند و آمار میانگین مرگ‌ومیر کرونا هم در هفته گذشته حدود چهار هزار نفر اعلام شده است.


عادی شدن زندگی در چین پس از مهار ویروس کرونا


در کره جنوبی مقامات گفته‌اند که محدودیت‌ها تا هفدهم ژانویه ادامه خواهد داشت و در سئول مدارس، باشگاه‌های بدن‌سازی و دیگر مکان‌ها با ریسک بالا بسته خواهند بود.


در زیمبابوه مقامات گفته‌اند که کسب‌وکارهای غیرضروری را برای یک ماه از ساعت 6 عصر تا 6 صبح تعطیل خواهند کرد. مسافرت بین‌شهری ممنوع خواهد بود و به مدت یک ماه هم گردهمایی‌های مذهبی و مراسم عروسی ممنوع خواهد بود.


در شهر شنیانگ در شمال چین که روز جمعه هفت مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شد مقامات محلی محدودیت‌های جدیدی را در نظر گرفته‌اند. شیوع بیماری در شنیانگ باعث نگرانی مقامات شهر پکن در 400 کیلومتری شنیانگ شده است.


انتهای پیام/4155/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب