باید در دانشگاه به دنبال انسانسازی و پرورش متفکر باشیم/ ضرورت فراهم کردن فضا برای جوانان جهت جذب حداکثری در فعالیتهای فرهنگی
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی در نشست صمیمانه با تشکلهای دانشجویی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذر و شهدای هستهای به ویژه شهید محسن فخریزاده گفت: در استراتژی ما بمب هستهای نیست اما داشتن فناوری هستهای به معنای بازدارندگی وجود دارد.
وی افزود: اگر ما مجبور شدیم غنیسازی کنیم، اگر فخریزادهها به شهادت رسیدند جز این نیست که اقتدار مردم و کشور را باید تضمین میکردیم. در واقع مانند فخریزادهها زیاد داریم که میتوانند در کشور تأثیرگذار باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: موظف هستیم فضا را برای جوانان فراهم کنیم تا در فعالیتهای فرهنگی جذب حداکثری داشته باشیم. باید به جوانان و دانشجویان اعتماد کنیم، چرا که میخواهیم در دانشگاه انسان بسازیم و متفکر پرورش دهیم.
وی با تأسی به بیانات مقام معظم رهبری در 10 سال گذشته مبنی بر اهمیت دانش فضای مجازی تصریح کرد: عدم توجه مدیران نهادهای مختلف به بیانات رهبر معظم انقلاب بود که همه نهادها از جمله دانشگاهها در دوران کرونا با مشکل مواجه شدند.
آقامیری با بیان اینکه زیرساخت، تفکر و آموزش سه پیشنیاز اصلی فضای مجازی است، خاطرنشان کرد: بهعنوان یک معلم عرض میکنم که در بحران کرونا در تشکیل کلاسهای آنلاین با مشکل مواجه میشویم. اما دانشگاه آزاد اسلامی با راهاندازی سامانه آموزشیار توانست تا حدودی این مشکلات را حل کند. میخواهیم در دانشگاه آزاد سامانهای داشته باشیم که پاسخگوی چهار میلیون کاربر باشد و در این مسیر با مشکلاتی مواجه میشویم که به مرور زمان برطرف میشود و اگر به تکامل برسد یکی از بهترین سامانههای دانشگاهی جهان خواهد شد.
سیاستهای فرهنگی دانشگاه بر اساس 5 قطب اثرگذار فرهنگی دنبال میشود
همچنین در این نشست مهدی اقراریان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: نسل سوم و چهارم انقلاب، مخاطبان اصلی بیانیه گام دوم انقلاب در دهه پنجم انقلاب هستند.
وی افزود: اگر بخواهیم از هویت و از منظر دانشگاه و دانشجو مروری داشته باشیم در مورد اتفاقی که نسل گذشته ما، پدران ما در سال ۱۳۵۷ رقم زدند، میتواند فصل مشترک گفتگوهایی باشد که بتوانیم نقشه راهی را برای آینده این انقلاب طراحی کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره سیاستهای فرهنگی دانشگاه بیان کرد: با تغییر مدیریت فرهنگی در سازمان مرکزی و حضور جهانبین بهعنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با رویکردی جدید و تأثیرگذار مواجه شدیم.
اقراریان ادامه داد: ما در کنار معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس پنج قطب اثرگذار فرهنگی از جمله سلوک مدیران، تشکلها، استادان، فضای مجازی و خانواده سیاستها و برنامههای دانشگاه را دنبال میکنیم.
وی با تأکید بر لزوم شناسایی ظرفیتهای دانشگاه گفت: موضوع رویداد ملی کرسیهای آزاد اندیشی را باید با دو رویکرد گفتگوی درون نسلی و برون نسلی با حضور گروهها و نظرات مختلف به گفتگو بپردازیم. بهعنوان مدافع و یار دانشجو آمادگی کامل دارم تا نظرات و پیشنهادهای دانشجویان را بشنوم.
سخنرانی 12 نماینده تشکلهای دانشجویی
در این نشست ۱۲ نفر از نمایندگان تشکلها و کانونهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
۱)حبیب علیزاده، نماینده بسیج دانشجویی از واحد تهران مرکزی
2) وحید جهانآرا، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاه آزاد اسلامی از واحد پرند
3) آرمین کافی، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل واحد دماوند
4) احسان طاهری، نماینده کانونها از واحد تهران مرکزی
5) علی بزرگخو، نماینده دفتر تحکیم وحدت
6) میرعمادی، نماینده کانون مستندسازی شهید آوینی واحد علوم پزشکی تهران
7) ایوب غیاثوند، نماینده تشکل آیندهسازان واحد شهر قدس
8) کریمی، نماینده جامعه اسلامی واحد تهران جنوب
9) نوری، نماینده هیئت ثارالله واحد ورامین
10) حسین خسروی، نماینده نشریات واحد تهران غرب
11) احمدی، نماینده کانون هلال احمر واحد تهران مرکزی
12) فاطمه جمارانی، نماینده نشریات و کانونها در واحد تهران جنوب
از جمله موارد مورد بحث این نشست میتوان به تأمین بودجه، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، لزوم اعتماد به نیروهای جوان و دانشجویان در حل مسائل دانشگاه، شهریه دانشجویی، سامانه آموزشیار، تحول نشریات دانشجویی، گسترش نشریات الکترونیکی، مجوز تأسیس کانونها، تجهیزات، اطلاعرسانی و... اشاره کرد.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/