دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دژپسند:

باید مردم برای هر کاری ابتدا بیمه‌نامه متناسب با آن را شناسایی کنند

وزیر اقتصاد گفت: مردم بیمه را فقط بیمه‌های اجباری مانند شخص ثالث ندانند، بلکه برای هر کاری ابتدا به دنبال شناسایی بیمه‌نامه متناسب بوده تا ریسک خود را با صنعت بیمه پوشش دهند.
کد خبر : 545719
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از صدا و سیما، فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد، در پیامی به مناسبت روز ملی بیمه تأکید کرد: باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه شود. صنعت بیمه در شرایط سختی، چون تحریم‌های دشمنان، اپیدمی بیماری کرونا و حوادث طبیعی سال‌های اخیر، به خوبی نقش‌آفرین بوده است. بیمه به عنوان یک مؤلفه اقتصادی، در اقتصاد کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و هر چه ضریب نفوذ این صنعت افزایش یابد، اقتصاد کشور مسیر پیشرفت را در بستر مطمئن‌تری طی خواهد نمود.


در پیام وزیر اقتصاد آمده است: صنعت بیمه با طراحی و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برای واکنش سریع به رویدادهای فردی و گروهی در هنگام بروز زیان‌های مالی، واگذاری و توزیع ریسک فعالیت‌ها، حفاظت از سرمایه‌ها، مشارکت در سیاست‌های اجتماعی، حفظ و تقویت زنجیره تولید، تزریق سرمایه به اقتصاد ملی، حمایت از ایجاد زیربناهای کشور، تسهیل ابداع و ابتکار و تسهیل تأمین مالی، نقشی بی بدیل در حمایت از اقشار جامعه، فعالان اقتصادی، کسب و کارها و اقتصاد کشور ایفا می‌کند.


در این پیام اضافه شده است: در این صنعت باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه شود، به گونه‌ای که هر فردی که در معرض نااطمینانی قرار گرفت، احساس نماید یک پناه دارد و آن صنعت بیمه است و مردم بیمه را فقط بیمه‌های اجباری مانند شخص ثالث ندانند، بلکه برای هر کاری ابتدا به دنبال شناسایی بیمه نامه متناسب بوده تا ریسک خود را با صنعت بیمه پوشش دهند.


به گفته وزیر اقتصاد صنعت بیمه از سال ۱۳۹۷ جهش قابل توجهی را آغاز کرده که اکنون شاهد نتایج مثبت آن هستیم، با تلاش‌های انجام شده در صنعت بیمه اقدامات خوبی در زمینه الکترونیکی کردن و دیجیتالی نمودن خدمات بیمه‌ای انجام شده است، همچنین سهم بیمه‌های غیردولتی با هدف کاهش ضریب تمرکز در این صنعت و همچنین ضریب نفوذ بیمه در سطح جامعه افزایش یافته و این ضریب از ۲.۴ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۲.۵ درصد در سال ۱۳۹۸ ارتقا پیدا کرده است.


در این پیام آمده است: پرتفوی بیمه‌ای در هفت‌ماهه سال جاری نیز به عدد ۴۲.۶ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷ به بیش از دو برابر افزایش‌یافته است. پوشش بیمه‌ای تمامی ریسک‌های موجود در کشور در شرایط تحریم‌های سخت دشمنان، طراحی «بیمه نامه تعطیلی کسب و کار به دلیل اپیدمی و پاندمی» برای حمایت از کسب و کارها در شرایط کرونا و همچنین ارائه خدمات بیمه‌ای در حوادث طبیعی سال‌های اخیر از جمله موارد نقش آفرینی مطلوب صنعت بیمه در کشور است. یقین دارم به ثمر نشستن تأسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی، که با همکاری خوب مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و اینک مراحل نهایی خود را برای عملیاتی شدن طی می‌کند، پیشبرد بیمه هوشمند و ارتقای فرهنگ بیمه در جامعه، ارتقای بیش از پیش صنعت بیمه کشور را در پی خواهد داشت.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب