تخممرغ گیاهی تولید میشود

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، مقر اصلی استارتآپ «ایت جاست» در کالیفرنیا قرار دارد اما اخیراً تصمیم گرفته تأسیساتی ۱۶۰ میلیون دلاری برای تولید جایگزین گیاهی تخممرغ راهاندازی در سنگاپور راهاندازی کند. این استارتآپ جایگزین گیاهی سس مایونز نیز تولید میکند که در بسیاری از رستورانهای زنجیرهای دنیا استفاده میشوند.
کارخانهای که در سنگاپور تا سال ۲۰۲۲ تأسیس میشود، جایگزینی تمام گیاهی برای تخممرغ تولید خواهد کرد. این محصول در بطری و شبیه به تخممرغ زدهشده عرضه خواهد شد. تقاضای بازار برای جاگزینهای گیاهی با افزایش سطح آگاهی مشتریان در خصوص سلامت و تأثیر محصولات حیوانی بر تغییرات آبوهوایی افزایش یافته است.
سنگاپور کشور پرجمعیتی است که تنها ۱۰ درصد از مواد غذایی مورد نیاز مردم خود را تولید میکند، بنابراین با توجه به تهدیدات منابع غذایی به دلیل رشد جمعیت جهان و تغییرات اقلیمی برنامه دارد سهم تولید مواد غذایی خود را افزایش دهد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/