با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
دانستنیهای علمی/ 43؛
چای سبز از چای سیاه بهتر است؟
چای سبز حاوی آنتیاکسیدان بیشتری است و به همین دلیل در مقایسه با چای سیاه ضرر کمتری برای سلامتی فرد دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، نتایج مطالعات نشان میدهد مصرف چای سبز و چای سیاه مزایای بسیاری برای سلامتی فرد از جمله کاهش سطح کلسترول خون و کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دارد. با این حال برای بسیاری از افراد سوال است که کدام چای بر دیگری برتری دارد؟
تمام چایها حاوی ترکیبات آنتیاکسیدان به نام «کاتچین» هستند. برگها در چای سیاه بیشتر از جای سبز در معرض اکسیداسیون قرار میگیرند، بنابراین میزان آنتیاکسیدان چای سیاه به نسبت چای سبز کمتر است. بنابراین به نظر میرسد که چای سبز بر چای سیاه برتری دارد. بر اساس یافتههای یک پژوهش در چین در سال 2012، چای سبز صدمات ناشی از افزایش سن به سلولهای مغزی را نیز ترمیم میکند.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/