معاون نیروی انتظامی اصفهان: قبح مصرف سیگار و قلیان در دانشجویان شکسته شده است
معاون پیشگیری از جرائم نیروی انتظامی استان اصفهان که به عنوان سخنران مدعو در این سمینار شرکت کرده بود، به خبرنگار آنا گفت: امروزه مواد مخدر یکی از معضلات و آسیبهای اجتماعی مهم به شمار میرود و گستره و تاثیرات منفی آن قابل مشاهده است. به همین دلیل سعی کردیم در این سمینار دانشجوها را با مضرات و عواقب مصرف انواع مواد مخدر آشنا کنیم.
سرهنگ جهانگیر کریمی ادامه داد: جمع آوری سخت معتادان خیابانی، برخورد با خردهفروشان مواد مخدر و همچنین برگزاری نمایشگاه و اطلاعرسانی در زمینه مواد مخدر از اقداماتی است که نیروی انتظامی استان اصفهان در دستور کار خود قرار داده است.
وی در مورد گرایش برخی از دانشجوها به مصرف انواع دخانیات و مخدرها خاطر نشان کرد: در مورد دانشجوها دو دغدغه مهم وجود دارد. به نظر میرسد در مورد مصرف سیگار و قلیان قبح این کار شکسته شده است و باید کارهای فرهنگی بیشتری در این زمینه صورت پذیرد. همچنین به خاطر سوء تبلیغ رسانههای در دسترس جوانان این شائبه به وجود آمده که شیشه یا کریستال اعتیادآور نیست.
این مسئول یادآور شد: مصرف اولیه شیشه باعث افزایش توان جسمی، جنسی و فکری میشود اما به صورت کاملا مقطعی و زودگذر است. کسی که تنها یک بار شیشه مصرف کند به دلیل تاثیرات مخربی که این ماده بر روی سیستم عصبی مرکزی فرد از خود به جا میگذارد، باید باز هم مصرف کند البته با تعداد دفعات بیشتر و دوزهای بالاتر. به همین دلیل برگزاری و استمرار چنین سمینارهایی هرچند تکراری به نظر برسد، باعث افزایش سطح آگاهی جامعه میشود.
رئیس دانشکده پزشکی واحد نجف آباد هم در حاشیه این سمینار با توجه به نقش موثر دانشگاه و دانشجو در جامعه گفت: در جامعه ما دانشجوها برای دیگر افراد الگو هستند.
دکتر حمیدرضا نیکیار با بیان اینکه رفتار، گفتار و منش دانشجویان به نوعی برای دیگران مرجع به حساب میآید، افزود: کسی که مفتخر به پوشیدن لباس دانشجویی است باید از این عنوان مقدس و رسالت سنگینی که بر دوش خود دارد، محافظت کند.
نیکیار با بیان اینکه بخش قابل توجه مراجعان به مراکز درمانی را افراد درگیر با سوء مصرف مواد و معتادان متقاضی ترک مصرف تشکیل میدهند، گفت: در این سمینار ما قصد داریم دانشجویان پزشکی را با مقوله اعتیاد و سوء مصرف مواد از نزدیک آشنا کنیم تا ذهنیت درمانهای گوناگون برای دانشجویان پزشکی از اکنون شکل بگیرد و بتوانند در آینده با راه های گوناگون درمان و بازتوانی معتادان آشنا شده و به درمان موثر بیماران خویش بپردازند.
انتهای پیام/