مراجعه دیرهنگام یکی از عوامل افزایش آمار تلفات کرونا/ زیرساختهای بیمارستانی کشور متناسب با نیازها نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، قاسم جان بابایی در ارتباط با لزوم توجه به پروتکلهای بهداشتی در مقابله با کرونا اظهار کرد: باید حساسیت عمومی نسبت به علائم نخست بیماری کووید-۱۹ افزایش یافته و رعایت مسائل پیشگیرانه و پروتکلهای بهداشتی مورد توجه آحاد مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش تعداد مبتلایان و فوتیهای ناشی از کرونا مراجعه دیر هنگام بیماران به مراکز درمانی است، گفت: مردم باید نسبت به علائمی نظیر تب، سردرد، سرفه و تنگی نفس و بیحالی که از علائم شروع کرونا است حساس باشند و در سریعترین زمان ممکن به پزشکان و مراکز درمانی مراجعه کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بیشتر بیماران بد حال مبتلا به بیماری کووید-۱۹ افرادی هستند که دیرهنگام و بعد از گذشت یک هفته یا ۱۰ روز و بعد از آنکه بدحال شدند به مراکز درمانی مراجعه میکنند؛ در صورتی که اگر در روزهای نخست شروع علائم به درمان خود حساس باشند، بهبودی حاصل نموده و جان خود را از دست نمیدهند.
وی مشارکت مردم در رعایت مسائل پیشگیرانه و پروتکلهای بهداشتی را تنها راه شکست بیماری کرونا و جلوگیری از شیوع آن دانست و افزود: افزایش تختهای بیمارستانی تنها راه مقابله با این بیماری نیست و لازمه موفقیت در این زمینه افزایش حساسیت عمومی است.
جان بابایی ادامه داد: بیماری کووید-19 با حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله تفاوت دارد و بیماری قابل جلوگیری است و پیشگیری از آن با افزایش مشارکت مردم و پرهیز از حضور غیرضروری در معابر عمومی و شرکت نکردن در دورهمیهای خانوادگی و مراسم عروسی و عزاداری محقق میشود.
وی با اشاره به زمان فصل برداشت برخی محصولات کشاورزی نظیر زعفران در برخی نقاط کشور و استان خراسان رضوی از تولیدکنندگان خواست نسبت به بروز علائم بیماری در کارگران این بخش حساس باشند و اگر فردی دارای علائم بیماری کووید-19 است در اسرع وقت وی را به بیمارستان انتقال دهند.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه زیرساختهای بیمارستانی و درمانی کشور متناسب با نیازها نیست، گفت: شیوع ویروس همهگیر کرونا فرصتی برای بازنگری در این بخش فراهم کرد تا زیرساختهای موجود افزایش یابد.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/