ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی دو سلاح انسانها در برابر کروناست
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، کیانا فرهی، پزشک عمومی، در گفتگو با برنامه رادیوم رادیو جوان درباره آخرین وضعیت کشف داروی کرونا اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد این امر هستیم که داروهای متعددی را رد و یا تأیید کردهاند. براساس آخرین مقالات، ایورمکتین که دارویی ضد انگل بوده موثر است، همچنین داکسی سیکلین که ردهای از آنتیبیوتیکها هستند نیز جایگزین آزیترومایسین قرار گرفته است.
وی افزود: درباره داروهایی از جمله کرتن، سووداک (داروی ضد هپاتیت سی)، فاویپراویر، رمدسیویر مقالههایی منتشر شده است. مقالاتی نیز در رد این دارو انتشار یافته است که هیچ کدام از این داروها موثر نیستند. اگر به پروتکلهای درمانی که برای رئیس جمهور آمریکا در نظر گرفته شد، نگاه کنیم نام داروی فاموتیدین به چشم میخورد که ضد اسید معده است.
فرهی با اشاره به اینکه هر پژوهش در زمینه خاصی انجام میشود، بیان کرد: در دنیای علم، چکیده همه پژوهشها با راستی آزماییهای مکرر به عموم مردم امکان استفاده را میدهد به همین علت است که دستورالعملهای دارویی در خصوص پدیدهای همانند کرونا مدام در حال تغییر است همچنین برای بیماری ایدز و واکسنهای مختلف این اتفاقات رخ داده است.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی واکسن کرونا به بازار میآید، گفت: واکسن زمانی که برای ۸ میلیارد انسان قابل استفاده و توزیع باشد به بازار میآید. در حال حاضر برای قضاوت زود است. اقتصاد درمان و داروها در بازار بورس قرار دارد که سهامهای شرکت دارویی تحت تاثیر این اخبار جا به جا میشوند.
فرهی با تاکید بر اینکه ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی دو سلاح انسانها برای مقابله با کرونا است عنوان کرد: برای تقویت سیستم ایمنی لازم است تا خواب کافی، فعالیت بدنی و تغذیه متناسب داشته باشیم همچنین در فرهنگ غذایی ما حبوبات پخته و استفاده از سبزی خوردن وجود دارد که بسیار مفید است، این امر به حفظ محیط زیست نیز کمک میکند.
وی در پایان درباره عجایب هفتگانه دنیای پزشکی تصریح کرد: ابن سینا در خصوص آناتومی گام بسیار مهمی را برداشت، کشف پنی سیلین توسط الکسانر فیلیمینگ، ماری کوری نیز عنصری را کشف کرد که بعدها به پزشکی کمک شایانی کرد، هاریسون در طب داخلی بسیار پیشگام بود، مندل در طب عفونی بسیار پیشرو بودهاند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/