اختلاف نظر افدیای و سازمان جهانی بهداشت در مورد داروی کرونا
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، اگرچه سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) عملکرد داروی رمدسیویر را تأیید کرده و از این دارو برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 استفاده میکند سازمان جهانی بهداشت(WHO) اعلام کرده این دارو تأثیری در درمان بیماران کرونایی ندارد.
علاوه بر آمریکا در تعدادی دیگر از کشورهای دنیا از داروی رمدسیویر(Remdesivir) برای درمان بیماران کرونا استفاده میشود. در ایران یکی از داروهایی که برای مبتلایان به این بیماری استفاده میشود داروی رمدسیویر است و خوشبختانه محققان ایرانی موفق به ساخته این دارو شدهاند و هم اکنون مراکز درمانی آن را در اختیار دارند.
به طور معمول هر بیمار مبتلا به ویروس کووید-19 برای رهایی از بیماری باید دوره 10 روزه را طی کند ولی داروی رمدسیویر با تقویت سیستم ایمنی بدن و خاصیت ضدویروسی خود دوره درمان را به 5 روز کاهش میدهد. استفاده از رمدسیویر از ماهها پیش در آمریکا آغاز شده بود ولی تاکنون افدیای در مورد تتأثیر آن اظهار نظری نکرده بود.
داروی رمدسیویر با نام وکلوری(Veklury) اولین دارویی است که مجوز تأیید استفاده را از افدیاس دریافت کرده است. این دارو برای بزرگسالان، کودکان بالای 12 سال و افرادی که حداقل 40 کیلوگرم وزن دارند توصیه شده است. وکلوری تنها در بیمارستانها قابل عرضه است و مردم از داروخانه نمیتوانند آن را تهیه کنند.
نمایندگان سازمان جهانی بهداشت هنوز هیچ دارویی را برای کرونا به طور قطعی تأیید نکردند. مدیران این سازمان بارها گفتهاند نباید در ساخت دارو و واکسن کرونا عجله و جان انسانها را قربان زمان تولید کرد.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/