تغییرات اقلیمی چه بر سر دنیا خواهد آورد؟+ فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از مجمع جهانی اقتصاد، تغییرات اقلیمی یک بحران جهانی است که درصورت عدم اقدام بهموقع نتایج ناگواری در انتظار بشر خواهد بود که در ادامه به آن اشاره میکنیم.
دهه ۲۰۳۰
کلاهکها و صفحات یخی همچنان در حال ذوب شدن هستند و سطح آب دریاها تا ۲۰سانتیمتر افزایش یافته است. ۹۰درصد صخرههای مرجانی بهدلیل فعالیت انسانها تهدید میشوند و ۶۰درصد نیز بهشدت در معرض خطر نابودی قرار دارند.
همچنین کاهش ثمردادن محصولات، بیش از ۱۰۰میلیون نفر دیگر را به سمت فقر شدید کشانده است.سالانه ۲۵۰هزار نفر به مرگومیر بیماریهای ناشی از تغییر اقلیم افزوده میشود.
دهه ۲۰۴۰
دمای کره زمین ۱,۵ درجه سانتیگراد افزایش یافته است ( طبق معاهده پاریس قرار بود این اتفاق تا پایان قرن این اتفاق بیفتد).بنگلادش، ویتنام و تایلند توسط سیلهای سالانه تهدید میشوند که این امر مهاجرت انبوهی از مردم را در پی دارد.۸درصد از جمعیت جهان کاهش شدید دسترسی به آب پیدا کردهاند.اکنون منطقه قطب شمال در تابستانها بدون یخ است.سطح آب دریا در خلیج مکزیک ۶۰سانتیمتر افزایش یافته و توفانهای شدید و تخریبگر دریایی ایجاد شده است.
دهه ۲۰۵۰
۲میلیارد نفر برای دهمین سال پیاپی، دمای ۶۰درجه سانتیگراد را تجربه میکنند.در بیشتر کشورهای جهان، پوشیدن ماسک صورت نیاز است. (نه بهدلیل شیوع بیماری، بلکه بهخاطر حفظ ریهها از دود و غبار هوا).شمال شرق آمریکا اکنون سالانه ۲۵بار با سیل مواجه است (نسبت به ۱بار در سال ۲۰۲۰),۱۴۰ میلیون نفر به دلیل عدم امنیت آب و غذا یا شرایط آبوهوایی بد، بیخانمان شدهاند.
سال ۲۱۰۰
میانگین دمای هوای جهانی به بیش از ۴درجه سانتیگراد رسیده است.افزایش سطح دریاها موجب شده خطوط ساحلی پوشانده و غیرقابل تشخیص شوند. ایالت فلوریدای آمریکا نیز کاملاً ناپدید شده است (زیر آب رفته است).صخرههای مرجانی بهطور گسترده از بین رفتهاند و بهدنبال آن زیستگاه یکچهارم از ماهیهای دنیا نیز نابود شده است.
همچنین حشرات بهدلیل خرابی زمینها و محصولات کشاورزی، به تاریخ پیوستهاند.خشکسالی شدید اکنون ۴۰درصد از کرهزمین را تحت تأثیر قرار داده است.در آمریکا هرسال منطقهای به مساحت ایالت ماساچوست در آتش میسوزد.جنوب اسپانیا و پرتغال به بیابان تبدیل شده و میلیونها نفر را در معرض عدمامنیت آب و غذا قرار داده است.
امروزه مشاغل و کسبوکارها همچنان کرهزمین را به مکانی غیرقابل زندگی تبدیل میکنند، اما با تبدیل آنها به اقتصاد دوستدار طبیعت میتوان ۳۹۵میلیون شغل ایجاد کرد.بنابراین هرکس میتواند نقش مهمی در مبارزه با بحران تغییر اقلیم داشته باشد تا اتفاقات مذکور رخ ندهد.
انتهای پیام/۴۱۱۲/