دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مهر 1399 - 10:33
سازمان بهداشت جهانی پاسخ می‌دهد؛

کودکان چه‌موقع و چگونه باید ماسک بزنند؟+ فیلم

سازمان بهداشت جهانی با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی خود بایدها و نبایدهای ماسک زدن کودکان راتشریح کرد.
کد خبر : 523171
4464484.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی خود بایدها و نبایدهای ماسک زدن کودکان را بیان کرد.





در مکان‌هایی که احتمال پخش ویروس کرونا بالا است و امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی وجود ندارد،‌ پوشیدن ماسک می‌تواند از انتشار ویروس کرونا جلوگیری کند.


کودکان زیر 5سال نیازی به پوشیدن ماسک ندارند چراکه آنها نمی‌توانند به نحو صحیح آن را بپوشند و استفاده کنند. بااین‌حال احتمال دارد الزامات برخی دولت‌ها یا مواقعی همچون بیمار شدن کودک وجود داشته باشد که در این صورت پوشیدن ماسک ضروری است.


کودکان بین 6 تا 11سال می‌توانند در مواقع توصیه‌شده ماسک بزنند. البته این امر نیازمند نظارت کافی بزرگ‌ترها است.


اما برای سنین 12سال به بالا آنها باید دستورالعمل‌هایی که بزرگ‌سالان توصیه شده را دنبال کنند و هنگامی‌که امکان رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی نیست،‌ حتماً از ماسک استفاده کنند.


برای کودکانی که دچار اختلالات رشدی یا معلولیت هستند،‌ پوشیدن ماسک نباید اجباری باشد و شرایط هرکدام از این افراد باید جداگانه بررسی شود.


چه نوع ماسکی استفاده شود؟


کودکانی که دچار بیماری زمینه‌ای مانند فیبروز کیسه‌ای (اختلالی که باعث آسیب شدید به ریه‌ها و دستگاه گوارش می‌شود) یا سرطان هستند باید از ماسک پزشکی استفاده کنند.


کودکانی که شرایط سلامت عمومی آنها خوب است باید از ماسک پارچه‌ای استفاده کنند.


چگونه ماسک بزنیم؟


کودکان قبل از پوشیدن ماسک باید دستان خود را تمیز کنند (در صورت استفاده از محلول‌هایی مانند الکل حداقل 20ثانیه و درصورت استفاده از آب و صابون حداقل 40ثانیه).


اطمینان کسب کنید ماسک اندازه مناسبی داشته باشد و بینی،‌ دهان و چانه را بپوشاند.


کودکان نباید به قسمت جلوی ماسک دست بزنند یا آن را زیر چانه خود قرار دهند. همچنین به‌هیچ‌وجه نباید ماسک خود را در اختیار دیگری قرار دهند.


پس از درآوردن ماسک باید آن را داخل یک کیسه قرار دهند و دستان خود را تمیز کنند.


با رعایت این راه‌کارهای ساده و نظارت خوب، کودکان می‌توانند در امان بمانند و درکنار دوستان خود به بازی و سرگرمی بپردازند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب