ارتباط طب سنتی و مدرن در مزرعه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، حجتالاسلام محمدعلی نکونام در بازدید از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه طب سنتی و گیاهان دارویی ظرفیت بسیار خوبی دارد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با گسترش و شناسایی گیاهان دارویی، ارتباط عمیقی بین طب سنتی و طب مدرن برقرار کرده و به توسعه و گسترش کارآفرینی، تولید و فناوری در این زمینه پرداخته است.
امام جمعه شهرکرد اضافه کرد: مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گیاهان دارویی را به یک ثروت تبدیل کرده است.
نکونام اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با غنیسازی گیاهان دارویی در عرصه سلامت و اقتصاد استان و کشور گامهای مؤثری برداشته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز مطرح کرد: هشت هکتار از مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به کشت گیاهان دارویی و گل محمدی با روشهای آبیاری مدرن اختصاص داده شده است.
هدف از ایجاد مزرعه گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد چیست؟
ابراهیم رحیمی تأکید کرد: در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، 20 گونه گیاهان دارویی از مناطق مختلف جمعآوری و کشت داده شده که از نظر میزان رشد و مدت زمان برداشت موفق بوده است.
وی تبیین کرد: هدف اصلی از ایجاد مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، کارآفرینی و اشتغالزایی، شناساندن ظرفیتهای چهارمحال و بختیاری و آموزش به دانشجویان بهصورت عملی است تا بتوانند تولیدکننده و درآمدزا باشند.
دانشیار گروه گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد نیز توضیح داد: در مزرعه تحقیقاتی این دانشگاه میزان سازگاری گیاهان دارویی با آب و هوا و خاک چهارمحال و بختیاری سنجیده میشود.
مهرداد عطایی با بیان اینکه بیش از 250 کارگر در این مزرعه مشغول به کار هستند، افزود: برای جداسازی، خشک کردن و بستهبندی گیاهان دارویی در حوزه مشاغل خانگی برای افراد بیسرپرست و بدسرپرست کمیته امداد امام خمینی اشتغال ایجاد شده است.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/