مزایای جوراب نانویی برای مبتلایان به دیابت
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از عوامل بوی پا فعالیت باکتریهاست. بدن انسان همواره در حال تعریق است و از سوی دیگر پا برای مدت زمان زیادی در محیط مرطوب و بسته کفش قرار دارد که این امر شرایط برای رشد باکتریها را مهیا میکند.
یکی از مشکلات افراد مبتلا به دیابت زخمهای دیابتی در ناحیه پاست. زخمهای دیابتی نهتنها دیرتر از زخمهای افراد معمولی بهبود مییابد بلکه به دلیل حضور باکتریها و رطوبت در پا احتمال عفونت کردن زحمهای این ناحیه بیشتر است.
دانشمندان مواد آنتیباکتریال را به ابعاد نانو رسانده و با استفاده از آنها جورابهایی تولید کردهاند که باکتریها را از بین میبرد. این امر نهتنها مشکل بوی پا را حل میکند بلکه احتمال عفونت زخم و جراحت در ناحیه پا را به شدت کاهش میدهد. خاصیت آنتیباکتریال این جورابها بعد از 20 تا 30 بار شستشو کاهش مییابد و قدرت از بین بردن باکتری را ندارد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/