گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور برگزار شد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری آنا روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور بهمنظور ترویج و تثبیت فرهنگ حمایت از شرکتهای دانشبنیان در نظام بانکی با حضور محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیران عامل بانکها و شرکتهای برتر حمایت شده برگزار شد.
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیسجمهوری در این گردهمایی ایجاد اشتغال و حل بسیاری از مشکلات کشور را متأثر از رشد شرکتهای دانشبنیان عنوان کرد و گفت: سرمایهگذاری در شرکتها و استارتآپها سودآور است. بر این اساس شرکتهای دانشبنیان بزرگ و توسعهیافته باید در کنار صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بخشی از بار تأمین مالی این حوزه را برعهده بگیرند.
وی ادامه داد: از بانکها میخواهیم که در رویکرد خود تغییر ایجاد کرده و در ایدهها و خلاقیتهای شرکتهای دانشبنیان و فناور شریک شوند و بر ثروت خود اضافه کنند.
واعظی با اشاره به دستاوردهای دولت گفت: دولت آقای روحانی دستاوردهای زیادی داشته که دو نمونه آن توسعه فضای مجازی و توسعه شرکتهای دانشبنیان است. در زمان شیوع کرونا همین دستاوردهای دولت کمککننده بود و هرجایی مشکل داشتیم شرکتهای دانشبنیان همیاری کردند.
رئیس دفتر رئیسجمهوری در مورد راهکار توسعه اقتصاد دانشبنیان گفت: زمانی پول بهعنوان ثروت محسوب میشد اما در حال حاضر ایده، خلاقیت، نوآوری و بیگ دیتا در ایجاد ثروت مؤثر است؛ بر همین اساس برای توسعه اقتصاد باید به شرکتهای دانشبنیان بیش از امروز توجه شود.
لازم به ذکر است در حاشیه این گردهمایی، علاوه بر تقدیر از 11 بانک همکار با صندوق نوآوری و شکوفایی در ایجاد و توسعه نظام تأمین مالی نوآوری کشور، نمایشگاهی از دستاوردهای 59 شرکت دانشبنیان و بانکهای همکار با صندوق نوآوری نیز برپا شد.
امضای سه تفاهمنامه
در پایان گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور نیز سه تفاهمنامه در حضور رئیس دفتر رئیسجمهوری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به امضا رسید.
در اولین تفاهمنامه که میان یک بانک خصوصی و صندوق نوآوری به امضا رسید، این بانک در پذیرش رکن ضامن، انتشار صکوک جهت تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان و استارتآپی و مشارکت در تأسیس و مدیریت صندوق بازارگردانی اختصاصی برای این شركتها همكاری میکند. صندوق نوآوری نیز برای معرفی متقاضیان، تأمین تضامین لازم برای پذیرش ركن ضامن اوراق توسط بانک و ایجاد صندوق بازارگردانی سهام دانشبنیان همکاری خواهد کرد.
دومین تفاهمنامه نیز میان یک شرکت خصوصی و یک استارتآپ به میزان یک میلیارد و 753 میلیون تومان امضا شد.هدف از این قرارداد سرمایهگذاری توسعه کسبوکار در فناوری حقوقی(Legaltech) و همافزایی تجاری و سرمایه اجتماعی طرفین است.
در سومین تفاهمنامه نیز قرارداد بیمه اعتباری برای بیمه کردن ریسک اعتباری بیمهگذار بابت تسهیلاتی که در چارچوب اساسنامه و ضوابط اجرایی خود به متقاضیان اعطا میکند بین یک شرکت بیمه و صندوق نوآوری منعقد شد.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/