دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 شهريور 1399 - 05:20
مدیر جنرال الکتریک برآورد کرد؛

تولید ۳.۵ گیگاوات برق در عراق با مهار ۴۰ درصد مشعل سوزی

یک مدیر شرکت جنرال الکتریک گفت عراق که در زمینه مشعل سوزی در جهان در رتبه دوم قرار دارد، می تواند با گرفتن ۴۰ درصد از گازهایی که در حال حاضر میادین نفتی در حال سوختن هستند، بیش از ۳.۵ گیگاوات برق تولید کند.
کد خبر : 516692
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، جو آنیس، مدیرعامل منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و جنوب آسیا در شرکت "جنرال الکتریک گاز پاور" در یک کنفرانس مجازی گفت: در عراق اگر ۳۰ تا ۴۰ درصدی از گازی که در حال حاضر در میادین نفتی می سوزد را جمع آوری کنیم، می توانیم بیش از ۳.۵ گیگاوات برق تولید کنیم.


طبق گزارش بانک جهانی، عراق که دومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، ۱۸ میلیارد متر مکعب گاز در سال ۲۰۱۹ سوزاند که بیشترین میزان مشعل سوزی در جهان پس از روسیه بود. مشعل سوزی کشورها را از مزایای اقتصادی مربوط به گازی که به همراه نفت استخراج می شود، محروم می کند. عراق برای تأمین نیازهای داخلی از ایران گاز و برق وارد می کند اما برای کاهش وابستگی به واردات انرژی ایران، تحت فشار شدید آمریکا قرار دارد. این کشور در حال حاضر از معافیت از تحریمهای آمریکا برای واردات گاز و برق ایران برخوردار است اما آمریکا اعلام کرده که این معافیتها موقتی هستند.


فاتح بیرول، مدیرعامل آژانس بین المللی انرژی هم در این کنفرانس گفت: عراق باید اصلاحاتی را پیاده کند تا سرمایه گذاریهای مورد نیاز برای استفاده از منابع گازی خود را جذب کند. عراق منابع گاز طبیعی عظیمی دارد و این منابع گاز طبیعی میتوانند به تأمین برق کل عراق کمک کنند و کمک کنند بسیاری از صنایع این کشور شکوفا شوند که در رشد اقتصادی عراق بسیار مؤثر خواهد بود.


اما عراق با مشکلات عدیده ای برای افزایش تولید برق روبرو است. گاز در حال حاضر به همراه نفت استخراج می شود که هدف سهمیه تولید اوپک پلاس قرار دارد. عراق برای پایبندی به توافق کاهش تولید اوپک پلاس در ماههای تابستان که کمبود برق با افزایش دمای هوا تشدید می شود، به سختی تلاش کرده است.


به گفته محمود حنفی، نایب رئیس بخش انتقال نیرو در شرکت زیمنس انرژی، عراق که در حال حاضر حدود ۱۸ گیگاوات برق تولید می کند، به حدود ۳۰ گیگاوات برق در سال ۲۰۲۰ نیاز دارد. زیمنس در سال ۲۰۱۸ تفاهمنامهای را با وزارت برق امضاء و نقشه ای را برای افزودن ۱۱ گیگاوات ظرفیت تولید برق در مدت چهار سال تشریح کرد.


بر اساس گزارش پلاتس، هری استپانیان، کارشناس مستقل آب و برق می گوید تقاضا برای برق در عراق سالانه ۹ درصد رشد دارد و مستلزم افزودن ۱.۵ گیگاوات ظرفیت تولید برق در سال است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب