دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 مرداد 1399 - 08:00
افتخاری در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

ایجاد ارتباط میان جامعه پژوهشی و فضای عمومی کشور با «پاناسه»

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: پاناسه نه‌تنها ارتباطی میان جامعه پژوهشی و فضای عمومی کشور ایجاد می‌کند بلکه پژوهشگران و سرمایه‌گذاران را به یکدیگر متصل می‌کند.
کد خبر : 507652
_ALI8236.jpg

ایمان افتخاری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص فعالیت‌های معاونت ترویج صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور بیان کرد: برنامه‌های ترویجی صندوق از شهریور سال ۹۸ شروع شده و برخی از آنها به نتیجه رسیده است. یکی از برنامه‌های اصلی معاونت ترویج صندوق برنامه پاناسه یا پایان‌نامه‌های سه‌ دقیقه‌ای است‌.


وی افزود: در این برنامه فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که در هر زمانی از پروژه، پایان‌نامه و رساله خود دفاع کرده‌اند، می‌توانند در قالب یک ویدئو سه دقیقه‌ای به زبان قابل‌فهم برای عموم مردم چکیده‌ای از پروژه خود را ارائه دهند. فضایی برای بارگزاری این ویدئوها در نظر گرفته شده و داوری آنها نیز به شکل جمع‌سپاری انجام می‌شود. 


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اشاره به این که تاکنون بیش از 500 ویدئو برای طرح پاناسه دریافت شده است، گفت: جامعه عمومی ایران همواره به یادگیری علوم جدید علاقه‌مند بوده است. بنابراین این برنامه می‌تواند ارتباطی میان جامعه پژوهشی و فضای عمومی کشور ایجاد کند که انگیزه‌بخش نسل‌های آتی باشد و آینده پژوهشی درخشان‌تری را برای نسل جوان به وجود آورد.


افتخاری بیان کرد: ارائه دستاوردهای پژوهشی به زبان ساده می‌تواند ارتباط مناسبی میان پژوهشگران و فناوران و سرمایه‌گذاران موجود در بستر جامعه ایجاد کند. بدین ترتیب طرح‌هایی که قابلیت تجاری‌سازی و عرضه به بازار را دارند یا یکی از مشکلات کشور را برطرف می‌کنند، از قفسه‌ها و کتابخانه‌ها خارج شده و وارد فضای واقعی کشور می‌شود. پاناسه به کاربردی شدن طرح‌های پژوهشی کمک می‌کند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب