دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مرداد 1399 - 12:39
افتخاری مطرح کرد؛

موفقیت بیشتر پژوهشگران در گرو منابع و تسهیلات

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور گفت: هرچقدر صندوق منابع و تسهیلات بیشتری را در اختیار پژوهشگران قرار دهد، موفقیت بیشتری را کسب می‌کنند.
کد خبر : 506307
unnamed.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ایمان افتخاری در مراسم امضای تفاهم‌نامه پسادکتری ویژه و متمم تفاهم‌نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی، رساله‌های دکتری و پسادکتری میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و دانشگاه تربیت مدرس که پیش از ظهر امروز در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد، گفت: دانشگاه تربیت مدرس یکی از بهترین شرکای صندوق در فعالیت‌های پژوهشی به شمار می‌رود. هرچقدر صندوق منابع و تسهیلات بیشتری را در اختیار پژوهشگران قرار دهد، موفقیت بیشتری را کسب می‌کنند. امیدواریم این همکاری‌ها با دانشگاه تربیت مدرس ادامه داشته باشد.


وی افزود: از ابتدای فعالیت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با دانشگاه تربیت مدرس نزدیک به ۵۶۱ پروژه مصوب و انجام شده که شامل ۳۵ طرح پسادکتری، ۴۵ پسادکتری تفاهم‌نامه‌ای، ۹۸ رساله دکتری و ۳۵۸ طرح پژوهشی می‌شود. به‌طورکلی هفت درصد از مصوبات صندوق به دانشگاه تربیت مدرس اختصاص یافته که حدود ۱۲ تا ۱۳ میلیارد تومان می‌شود. از این میان ۲۶ درصد از این طرح‌های پژوهشی به بانوان دانشمند اختصاص یافته است.


رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور بیان کرد: ۲۷ درصد از این حمایت به استادها، ۲۶ درصد به دانشیارها و ۲۶ درصد به استادیارهای دانشگاه تربیت مدرس تعلق گرفته است. ازنظر بازه سنی نیز ۲۷ درصد از حمایت‌های صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور  به افراد ۳۰ تا ۳۹ ساله، ۲۵ درصد به ۴۰ تا ۴۹ ساله، ۲۴ درصد به ۵۰ تا ۵۹ ساله و ۲۳ درصد به ۶۰ تا ۶۹ ساله دانشگاه‌ تربیت مدرس ارائه شده است.


انتهای پیام/4021/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب