دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مرداد 1399 - 11:41
فرماندار شهرستان لنجان عنوان کرد؛

تلفیق دانش با مهارت ابزاری برای افزایش فرصت‌های شغلی

فرماندار شهرستان لنجان گفت: تلفیق دانش با مهارت به‌عنوان ابزاری ارزشمند برای توسعه اقتصادی کشور و افزایش فرصت‌های شغلی بسیار تأثیرگذار است.
کد خبر : 504512
farmandari1.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنجان، خدامراد صالحی صبح امروز در نشستی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با اشاره به موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در راستای اهمیت به مهارت‌آموزی اظهار کرد: امروزه کارآفرینی و تلفیق دانش با مهارت به‌عنوان ابزاری ارزشمند برای توسعه اقتصادی کشور، ایجاد اشتغال و کارآفرینی و پیشرفت کشور و افزایش فرصت‌های شغلی بسیار تأثیرگذار است.


وی با بیان اینکه دانشگاه متولی اشتغال نیست؛ اما بسترساز آن است، افزود: تلاش و کوشش سیدمسعود داودی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در راه‌اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی، مشاوره شغلی و برنامه‌ریزی برای آشنایی بیشتر دانشجویان با فضای کار و اشتغال، بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است.


فرماندار شهرستان لنجان اضافه کرد: امیدواریم تأسیس این مرکز که با راه‌اندازی مدرسه عالی مهارت دوخت آغاز به‌کار کرده، توانمندی‌ها و مهارت‌های متناسب با ویژگی‌های شناختی و جمعی جوانان را ارتقا داده تا با فضای کسب و کار و فعالیت‌های کارآفرینانه آشنا شوند و به یاری خدا منتج به بسترسازی اشتغال در لنجان شود.


صالحی با بیان اثربخشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در این شهرستان ادامه داد: امکانات، تجهیزات و زیرساخت‌های بسیار مناسب این واحد دانشگاهی در لنجان، نشان‌دهنده توانمندی و برتری این دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری است.


وی با تأکید بر لزوم حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در کارگروه‌های شهرستان عنوان کرد: مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی موفق، ازجمله این واحد دانشگاهی می‌توانند در راستای حل بسیاری از مسائل و مشکلات شهری راهکارهای علمی تخصصی ارائه دهند.


فرماندار شهرستان لنجان با اشاره به آمایش سرزمین و تأکید بر توسعه پایدار توضیح داد: یکی از مراحل برنامه‌ریزی توسعه پایدار در شهرستان، توصیف و تحلیل خواسته‌های مردم به‌عنوان مؤکلان سیستم و برنامه‌ریزی شهری است. در همین راستا امکان‌سنجی و نیازهای شهروندان برای گشودن مسیری در راستای به‌کارگیری در برنامه‌ریزی شهری و نیز ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت شهری در دستور کار شهرستان قرار دارد.


صالحی با تأکید بر میزان انطباق برنامه‌های اجرایی با مبانی و مطالعات جامع تصریح کرد: برنامه‌های اجرایی و عملیاتی ادارات و سازمان‌ها باید در راستای پیشرفت و توسعه پایدار هدف‌گذاری شود.



لزوم ارائه آموزش‌ها متناسب با شهرستان‌ها برای تأثیر در اقتصاد شهری


معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری لنجان نیز با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به زیرساخت‌های بسیار مناسب بر اساس برنامه‌های تحولی خود، باید آموزش‌ها را متناسب با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان ارائه کرده و آموزش‌های کاربردی و مهارتی به دانشجویان ارائه دهد تا بتواند در اقتصاد شهری مؤثر واقع شود.


محسن یونسی با تأکید بر تعامل سازنده فرمانداری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان مطرح کرد: با توجه به تعامل سازنده دانشگاه آزاد اسلامی با ادارات و سازمان‌های خدمات رسان، نتایج بسیار مثبت را برای لنجان رقم خواهد زد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب