دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
صولتی در گفتگو با آنا:

سامانه‌ حامیان صندوق رفاه دانشجویان تنها شامل دانشگاه‌های وزارت علوم می‌شود/ جذب 32 میلیارد تومان کمک مردمی

معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه‌اندازی سامانه‌ حامیان صندوق رفاه دانشجویان خبر داد.
کد خبر : 504263
61499634.jpg

علیرضا صولتی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه از بدو تأسیس صندوق رفاه دانشجویان (سال 59) بخشی از درآمدهای این صندوق شامل کمک‌های مردمی و خیرین می‌شد، اظهار کرد: تا امسال که محدودیت منابع کشور و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم را با مشکل مواجهه نکرده بود، از ظرفیت کمک‌های مردمی و خیرین استفاده نشده بود.


وی افزود: از سال گذشته و در دوره جدید مدیریت ناصر مطیعی به‌عنوان رئیس صندوق رفاه دانشجویان، استفاده از ظرفیت کمک‌های مردمی و خیرین در منابع و درآمدهای صندوق آغاز شد. در همین راستا کمیته‌های خیرین، تدوین آیین‌نامه‌های مربوطه و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم را در دستور کار خود قراردادیم.


معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: پس از فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای استفاده از کمک‌های مردمی و خیرین در منابع و درآمدهای صندوق رفاه وزارت علوم پروژه‌های تعریف شد که دو پروژه آن به بهره‌برداری رسیده است.


صولتی گفت: این پروژه‌ها طرح ارتقای خوابگاه‌ها با مشارکت خیرین بود؛ جشن بهره‌برداری از این پروژه‌ها در مهر و آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد. تاکنون نزدیک ۳۲ میلیارد تومان از سوی خیرین تعهد شده است که ۲۲ میلیارد تومان تاکنون مبادله شده است و زیرساخت مابقی آن در حال انجام است.


وی افزود: برخی از دانشگاه‌ها بنیادهای خیرین خود را راه‌اندازی کردند و برخی دیگر این کار را نکردند زیرا توان مالی ساخت زیرساخت الکترونیک را ندارند؛ از همین رو صندوق رفاه دانشجویان برای پر کردن این خلأ، کمک به دانشگاه‌ها و رسیدن به اهداف خود، سامانه را راه‌اندازی کرد.


معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: در سامانه حامیان رفاه دانشجویان خیر می‌توانند با هر نیتی و مبلغی در ۱۲ آیتم مطابق با چهارچوب اهداف صندوق رفاه دانشجویان هزینه کنند و رصد کنند که در کدام بخش استفاده شده؛ در این سامانه حلقه مفقوده بنیادهای خیریه کل کشور با مردم که حلقه اعتبار هستند با شفاف‌سازی بازسازی شده است.


صولتی تصریح کرد: خیرین در سامانه حامیان رفاه دانشجویان می‌توانند برای یک دانشگاه خاص هزینه کنند و یا اینکه به‌صورت عام کمک‌ها در اختیار صندوق رفاه دانشجویان قرار گیرد. فرد حامی یا همان خیر با پرداخت هر مبلغی در این سامانه کد پیگیری دریافت می‌کند که با این کد می‌تواند گزارش کمک خیرخواهانه خود را مشاهده کند و متوجه شود این پولی که هزینه کرده است اکنون چه فرآیندی را طی کرده و خروجی آنچه بوده است.


وی ادامه داد: اکنون بخش جذب سرمایه و صدور کد پیگیری در سامانه حامیان رفاه دانشجویان راه‌اندازی شده است؛ بخش دوم این سامانه که ادامه این مسیر تا نصب برچسب اموال، در حال برنامه‌نویسی است که طی دو ماه آینده این بخش نیز فعال خواهد شد.


معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: این صندوق نمی‌تواند مبالغی که در سامانه حامیان رفاه دانشجویان است را غیر از محلی که خیرین مشخص کرده‌اند هزینه کنند. همچنین دانشگاه‌ها می‌توانند از طریق این سامانه با صندوق رفاه دانشجویان ارتباط بگیرند و کمبود منابع پروژه‌های خود را اعلام کنند تا در سامانه تعریف شود.


صولتی گفت: در حال حاضر سامانه حامیان رفاه دانشجویان، دانشگاه‌های مستقیم ذیل وزارت علوم تحقیقات و فناوری را شامل می‌شود؛ اما در آینده امکان توسعه زیرمجموعه آن وجود دارد.


انتهای پیام/4084/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب