دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مرداد 1399 - 09:46

بازدید مجازی مسئولان از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه/ تأکید بر تأسيس مدارس مهارتی معماری ايرانی و اسلامی

نخستین بازدید مجازی آنلاین و زنده از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان برگزار شد.
کد خبر : 503638
photo5818894346743821517.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زنجان، نخستین بازدید مجازی آنلاین و زنده از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با حضور علیرضا فیروزفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان و محمدمهدی جوکار مدیرکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با قابلیت پرسش و پاسخ برای شرکت‌کنندگان برگزار شد.


در این بازدید میرموسی انیران رئیس پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به همراه مهدی ساشورپور رئیس دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه آزاد اسلامی زنجان توضیحات جامعی از بنای تاریخی گنبد سلطانیه ارائه کردند.


بیشتر بخوانید:


تعداد گردشگران خارجی در زنجان به 7 هزار نفر رسید


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در حاشیه این بازدید مجازی گفت: در شرایط موجود فرصتی مهیا شده تا بتوانیم بهترین بهره را از فضای مجازی برده و از دل تهدیدی به نام کرونا فرصتی به نام استفاده از فضای مجازی فراهم کنیم.


گنبد سلطانیه دومین گنبد کشور است


فیروزفر افزود: با توجه به بازخورد مناسب از تورهای مجازی قبلی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برنامه‌ای با عنوان «بازدید مجازی آنلاین و زنده از پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه» برای استان زنجان با نظر ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان طرح‌ریزی شد.



وی ادامه داد: این برنامه به صورت پایلوت در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان اجرا شد و امیدواریم در سایر اماکن تاریخی و مذهبی نیز اجرا شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان متذکر شد: گنبد سلطانيه بزرگ‌ترين گنبد آجری جهان و سومین گنبد بزرگ جهان و نکات بسیاری در معماری و شهرسازی پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه نهفته است، بر این اساس مجموعه تاریخی گنبد سلطانیه می‌تواند به عنوان یک مجموعه منحصر به فرد در مطالعات پایلوت در حوزه معماری ایرانی اسلامی مطرح باشد.


فیروزفر با اشاره به تأکید دكتر طهرانچی بر پيگيری تأسيس مدارس مهارتی معماری ايرانی و اسلامی با محور استان زنجان مطرح کرد: نخستین گام را در این زمینه برداشته‌ایم و مرکز تحقیقات معماری ایرانی و اسلامی در این دانشگاه تأسیس شده است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب