حمایت مجلس از طرحهای توسعهای دانشگاه فرهنگیان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روح الله ایزدخواه، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در نشستی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: باوجود قوانینی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد و تأکید و حمایتهای بسیاری که مقام معظم رهبری از مسئله تعلیم و تربیت داشتهاند، اما هنوز مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد که مجلس شورای اسلامی باید بهدنبال پیگیری و اجرای این منویات باشد، چراکه در سالیان گذشته از این مشکلات غفلت شده است.
وی افزود: به گفته رهبر معظم انقلاب، دانشگاه فرهنگیان باید به صورت کمی و کیفی توسعه پیدا کند و ما از طرحهای کارشناسی شده در این حوزه، استقبال میکنیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید ارتباط نمایندگان مردم با جریان دانشجویی بیشتر شود و دانشجویان با ایدهها و طرحهای خود، به نمایندگان در تصمیمگیریها کمک کنند.
حمیدرضا قائمپناه، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: متأسفانه یکی از مواردی که آموزش و پرورش از آن رنج میبرد، نگاه هزینهای مسئولان به دستگاه آموزش و پرورش است.
وی افزود: در سالهای گذشته از تصمیمهای نسنجیده و کارشناسی نشده توسط مجلس شورای اسلامی با مشکلات زیادی رو در رو شدهایم و همچنین طرح خرید خدمات که به طور صریح در قانون از آن منع شده بود، تصویب شد و زمینه بیعدالتی آموزشی را فراهم آورد.
همچنین امیرحسین محقق، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران گفت: تعلیم و تربیت مهمترین موضوع تمدنی ماست و متأسفانه همه مسئولان نظام از آن غفلت کردهاند و تنها مقام معظم رهبری از جایگاه تعلیم و تربیت و معلم دفاع میکنند.
وی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر موضوع آموزش و پرورش جزو اولویتهای دسته چندم حساب میشود و معیشت بهعنوان تنها دغدغه معلمان عنوان میشود، افزود: مطالبه ما از نمایندگان، پیگیری اجرای سند تحول بنیادین و توجه بیشتر نسبت به آموزش و پرورش بهعنوان یک وزارتخانه مهم است چرا که سرنوشت جامعه به آن مربوط میشود.
مهدی نمازیزاده، معاون گفتمانسازی و مطالبهگری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تهران نیز گفت: دانشگاه فرهنگیان باید بهعنوان محل اصلی تأمین نیرو انسانی آموزش و پرورش باشد و فقط در مواقع اضطرار و با رعایت ملاحظات از ظرفیتهای دیگر، آن هم به طور مقطعی استفاده شود، ولی امروزه بیشتر نیروی انسانی آموزش و پرورش از راههای دیگری تأمین میشوند.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/