هوش مصنوعی به فعالان صنایع غذایی کمک میکند/ تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از نرمافزار مجهز به هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انواع ماهی و سایر آبزیان دریایی بخش مهمی از غذای انسانها به ویژه در کشورهای شرق آسیا را تشکیل میدهد. حالا تولید کنندگان این دسته از مواد غذایی ارزشمند از هوش مصنوعی برای تسریع در فرایندهای تولید، بستهبندی و عرضه انواع کنسرو ماهی استفاده میکنند.
مردم کشور ژاپن به غذاهای دریایی علاقه زیادی دارند و از همین رو فراوردههای غذایی که در آنها از آبزیان استفاده میشود در این کشور طرفداران زیادی دارد. یکی از شرکتهای تبلیغاتی در ژاپن به تازگی نرمافزاری را راهاندازی کرده است که امکان بررسی سلامت و تقسیم کردن دقیق هر قسمت از بدن ماهی تن را به تولید کنندگان کنسروهای این نوع ماهی میدهد.
پس از اینکه ماهی تن از دریا صد شد صیادان آن را به تولید کنندگان فراوردههای غذای دریایی میفروشند. این تولید کنندگان پیش از قرار دادن بدن ماهی در کنسرو سلامت آنها را بررسی کرده و از بستهبندی هرگونه ماهی فاسد یا دارای بو و ظاهر بد خودداری میکنند. دیگر مسئله مهم پیش از بستهبندی ماهی تن اندازهگیری وزن دقیق قسمتهای مختلف ماهی که درون کنسرو قرار میگیرد است.
اپلیکیشن هوشمند ماهی تن، تصویر ماهی را پیش از انجام هر نوع فرایندی برای بستهبندی پردازش کرده و به تولید کنندگان کمک میکند تا دقیقترین برش از بدن ماهی را بزند. به این ترتیب تولید کنندگان کنسرو ماهی تن از هرگونه هدر رفت قسمتهای مختلف بدن این آبزی جلوگیری کرده و کنسروهایی با وزن و کیفیت کاملا مشابه را تولید میکنند.
همه ماهیهای صید شده از دریا هرچند از دستهای مشخص باشند دارای کیفیت یکسان نیستند. اپلیکیشن ماهی تن کیفیت و ارزش غذایی هر ماهی را تشخیص داده و آنها را درجهبندی میکند. تعدادی از سرآشپزهای ژاپنی با استقبال از این اپلیکیشن آن را برای تهیه غذاهای مختلف با استفاده از ماهی تن بسیار مفید میکنند. در جهان کنونی هوش مصنوعی تقریبا در تمامی ابعاد زندگی بشر نقش خود را نشان داده و به نظر تاثیرات این فناوری بر صنایع مختلف هرگز پایایی نخواهد داشت.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/