لزوم انتشار وقایع دردناک مرگومیر ناشی از شیوع کرونا توسط صدا و سیما
دانیال داودیراد در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: مسئولان در مبارزه با کرونا باید دست از تعارف و تمجید غیرواقعی بردارند و مانند سایر کشورهای جهان قوانین و مجازات پیشگیرانه وضع کنند.
وی افزود: در ایران ادبیات بعضی مسئولان در تعریف و تمجید غیرواقعی از همکاری و رفتار همه اقشار مردم در مواجهه با کرونا نهتنها کمکی به پیشگیری از کرونا نکرد بلکه موجبات سادهانگاری و بیتفاوتی میان بخش اعظمی از مردم نسبت به این بیماری را فراهم کرده است.
رئیس دانشگاه پیامنور ترکیه عنوان کرد: از سویی سیاست صداوسیما باهدف جلوگیری از ایجاد رعب و وحشت در میان جامعه از پخش عمق فاجعه و میزان و نحوه مرگومیر افراد به خاطر کرونا در این دوران کاملاً اشتباه است و به ظن مسئولان بهداشت نهتنها نمره 20 نمیگیرد بلکه رفوزه نیز شده است.
داودیراد گفت: گاهی ایجاد رعب و وحشت ناشی از نشان دادن عمق یک فاجعه باعث بیداری وجدانها و تفهیم افراد بیمبالات جامعه که با عدم رعایت باعث دامن زدن و افزایش ابعاد فاجعه میشود، بهترین سیاست در پیشگیری محسوب میشود و امروز در مواجهه با کرونا اکثر دست انکاران و مسئولان ما با ادبیات تعارفی و سادهانگاری و عدم وضع مجازات برای افراد بیمبالات جامعه که جان خود و دیگران را به خطر انداختند. این اشتباه بزرگی بود کهموج دوم را به ارمغان آورد.
رئیس دانشگاه پیامنور ترکیه خاطرنشان کرد: صداوسیما نیز باید وقایع دردناک و عمق فاجعه در مرگومیر ناشی از شیوع کرونا در کشور را به نمایش بگذارد تا به پیشگیری و رعایت در میان کلیه اقشار جامعه منجر شود.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/