هدف طرح توسعه شبکه علمی هوشمند چابکسازی دانشگاه آزاد اسلامی است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از اهداف و برنامه های طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مدیریت دانش همواره در سازمانهای بزرگ مانند دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان یکی از ارکان مهم و کلیدی در تصمیم گیریهای مهم دانشگاه مورد نظر است. امروز سازمانها، ادارات و صنایع بزرگ با بهره گیری از سیستمهای اتوماسیون اداری، دادههای عظیمی را تولید میکنند که در صورت تحلیل و آنالیز دادهها و کسب دانش از دادهها میتوان از این دانش در جهت تصمیمگیریهای مدیریتی در سطح کلان بهرهبرداری اثر بخشی داشت.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن ویژگی های خاصی مانند بیش از 400 واحد و مرکز دانشگاهی در سراسر کشور، مدل شبکهای بودن این دانشگاه، بیش از یک میلیون دانشجوی مشغول به تحصیل، وجود تشکیلات اداری و سازمانی در ستاد و صف (واحدهای دانشگاهی)، زیرساختها و خدمات آموزشی، پژوهش و فناوری، فرهنگی، دانشجویی، اداری و مالی، ورزشی، دارا بودن بیش از 11 هزار کارگاه و آزمایشگاه، مراکز تحقیقاتی و وجود سامانهها و نرم افزار های مرتبط در جهت مدیریت این حوزهها سبب شده که روزانه حسب فعالیتهای صورت گرفته در این حوزهها حجم عظیمی از داده مرتبط تولید شود که با تحلیل و کسب دانش از آنها میتوان به مدلی کارآمد و اثر بخش در خصوص مدیریت دانش و تصمیم گیریهای کلان مدیریتی دانشگاه دست پیدا کرد.
عطارزاده با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی سامانههای متعددی در حوزههای کاری مختلف در دستبهرهبرداری است، خاطرنشان کرد: میتوان با ارائه مدل یکپارچه از دادههای استراتژیک دانشگاه و طراحی ساختار دادهای استاندارد در راستای کسب دانش و ایجاد سیستمهای تصمیم یار مدیریتی گام مؤثری برداشت.
مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بحث سیستمهای تصمیم یار مدیریتی (Decision Support System) در سازمانهای بزرگ بسیار مورد توجه قرار گرفته و سبب انضباط بخشی و مدیریت یکپارچه در تصمیمگیریهای سازمانی شده است و لذا توجه و دیدگاه دانشگاه به این مسئله بسیار مهم است.
وی با اشاره به مهمترین اهداف و مأموریت طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: چابک سازی ستاد دانشگاه با استفاده حداکثری از ظرفیت سامانه سپاری از طریق برنامهریزی، طراحی، راهبری و گسترش یکپارچه سامانههای علمی و ارائه مدل یکپارچه از دادههای استراتژیک دانشگاه از جمله مهمترین اهداف است. امیدواریم با برنامهریزی دقیق و سیستماتیک و نیز بهرهگیری از ظرفیتهای بومی دانشگاه بتوان گامهای مؤثری را در این راستا برداریم.
انتهای پیام /4084/
انتهای پیام/