دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نسخه فرهنگی‌ها برای مجلس/3 | بهروز رشاد در گفتگو با آنا:

مجلسی‌ها بیایند و بر این بازار آشفته سینما دستی بکشند/ این سینما فیلم‌های بزک‌ ‌کرده بالیوودی می‌خواهد چه کار!

تهیه‌کننده سینمای ایران گفت: اگر مجلسی‌ها و کمیسیون فرهنگی واقعاً دغدغه فرهنگ و هنر و بالاخص سینما برایشان مهم است، سر و سامانی به این فضا بدهند، چرا که سینما نباید مبدل به سوپرمارکتی با اجناس لوکس و مسموم شود.
کد خبر : 495675
unnamed.jpg

بهروز رشاد، تهیه‌کننده سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره وضعیت سینمای امروز و توقعاتی که جامعه سینما باید از کمیسیون فرهنگی مجلس پیش رو داشته باشد عنوان کرد: متأسفانه انبوه‌سازان سینمای ایران ذائقه مردم را در این سینما خراب کرده‌اند. هر جور هم که دوست دارند با فیلم‌های بزک‌مزک‌کرده بالیوودی خودشان اکران را به دست گرفته‌اند.


سینما نباید مبدل به سوپرمارکتی با اجناس لوکس مسموم شود


وی افزود: اگر مجلسی‌ها و کمیسیون فرهنگی واقعا دغدغه فرهنگ و هنر و بالاخص سینما برایشان مهم است، سر و سامانی به این فضا بدهند، چرا که سینما نباید مبدل به سوپرمارکتی با اجناس لوکس مسموم شود.


تهیه‌کننده فیلم سینمایی «قطار آن شب» ادامه داد: آنچه در این سینما اهمیت دارد فرهنگ‌سازی است. وگرنه فیلمسازی که مثل قبل‌ترها گویا سخت نیست و برخی با یک موبایل هم فیلم می‌سازند. پس این دوستان نماینده باید ریل‌‎گذاری کنند که برای این مخاطب چه بسازیم.


رشاد با اشاره به گرفتاری‌های حوزه اکران گفت: ما برای بچه‌ها فیلمی آبرومند می‌سازیم و حتی مدارس آنان را به صف می‌کنند اما سینمادار هرچه دلش بخواهد را اکران می‌کند. پس بیایند و این بازار آشفته سینما را دستی بکشند و لااقل این مشکلات را با سیستمی تحت کنترل قرار دهند.


نهادی می‌خواهیم که روی سینما و اکران نظارت قانونی کند


وی تأکید کرد: متأسفانه برخی مواقع می‌گذاریم ماجرا منجر به خرابی بشود بعد به فکر جبران می‌افتیم. چه بسا گاه با پول بیت‌المال و حتی از سر دلسوزی فیلم‌هایی ساخته می‌شود اما مخاطب در این وضعیت از سینما و اکران نمی‌توانند آن را ببینند.


رشاد اینگونه نیز خاطرنشان کرد: ای کاش همانطور که ما نهادهایی مثل فارابی را داریم که در تولید فیلم به فیلمسازان کمک می‌کند، نهاد و تشکیلاتی هم وجود داشت که بر اکران و نمایش و غیره نیز نظارت داشته باشد تا لااقل اختیار ما فیلمسازان از دست صاحب سینما خارج شود.


انتهای پیام/ 4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب