مشارکت دانشگاهها در رفع چالشهای زیستمحیطی کشور
محمدسعید سیف در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره مشکلات زیست محیطی و حل آنها اظهار کرد: توسعه روزافزون صنعتی و افزایش تراکم جمعیتی با گسترش پدیده شهرنشینی، باعث تشدید مشکلات محیطزیستی و اثرات سوء آن بر کیفیت آب، هوا، خاک و سلامت انسانها شده است. به همین منظور باید حداکثر بهرهبرداری از ظرفیتهای دانشی (دانشگاهها و مراکز پژوهشی، پارکهای علم و فناوری) در شناخت وضعیت موجود در هر استان، تبیین بهتر نیازهای واحدهای آلاینده در کنار پیشگیری، کاهش و رفع آلایندههای زیستمحیطی صورت گیرد.
وی افزود: بر اساس توافقات انجامشده بین سازمان حفاظت محیطزیست و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مقرر شد توسعه همکاریها در قالب یک دبیرخانه مشترک پیگیری شود. به همین منظور جلسات مشترکی با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان سازمان حفاظت محیط زیست، برگزار شد. مجموعه دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری نیز به صورت ویدئوکنفرانس در این نشست شرکت کردند.
مدیرکل ارتباط با صنعت وزارت علوم تصریح کرد: در پایان پس از تبادل نظر در مورد شیوه عملیاتی کردن پروژههای دارای اولویت در هر استان، مقرر شد تا دانشگاهها و مراکز پژوهشی در جلسات مشترک با ادارات کل استانی سازمان حفاظت محیطزیست، همکاری لازم را در جهت اجرایی کردن تصمیمات اتخاذ شده به عمل آورده و نتیجه را به دبیرخانه مشترک اطلاع دهند.
سیف بیان کرد: دانشگاهها میتوانند با شناسایی مشکلات منطقهای و با استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان برای حل مشکلات کشور برآیند. دانشگاهها میتوانند راهکارهای کاربردی خود را به مسئولان ارائه دهند.
انتهای پیام/4040/
انتهای پیام/