دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

تاثیرگذاری مطالبه‌گری دانشجویان بر حل مشکلات کشور/ چرا رهبرانقلاب بر مطالبه گری دانشجویان تاکید دارند؟

مطالبه‌گری یکی از خصلت‌های تشکل‌ها و مجموعه‌های دانشجویی است که همواره تاثیرگذار بوده است و اکنون نیز از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد حمایت قرار گرفته است.
کد خبر : 492530
70718.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، هر ساله تشکل‌های دانشجویی شور و حال خاصی برای دیدار با مقام معظم رهبری دارند. دانشجویان انقلابی و نمایندگان تشکل‌ها نیز در این دیدار سخنان و انتقادات خود را به مسئولان و وضعیت دانشگاه‌ها با رهبر معظم انقلاب مطرح می‌کنند و پاسخ خود را صریح و شفاف دریافت می‌کنند.


توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی چراغ راه دانشجویان است. مطالبه‌نگار نیز در نظر دارد توصیه‌های مهم رهبری به دانشجویان را بازگو کرده تا به فراموشی سپرده نشود.


از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی طی دو سال اخیر تشکّل‌ها و مجموعه‌های دانشجویی کارهای خوبی در زمینه‌ی مسائل گوناگون کشوری و بین‌المللی انجام داده‌اند.


رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانیه  که به‌صورت مجازی برگزار شد؛ آرمان‌های متعددی را مطرح و به دانشجویان توصیه کردند که برای ترویج این آرمان‌ها تلاش کنند.


یکی از آرمان‌هایی معظم له مطرح کردند  «برافراشته نگه داشتن پرچم آرمانخواهی و مطالبه گری» بود که آن را امری مهم و دارای شعب گوناگون دانستند. 


ایشان مباحث امروز دانشجویان را جلوه‌ای از این آرمانخواهی خواندند و افزودند:  «ممکن است همه مطالبات قابل اجرا نباشد اما مهم این است که بازگو شود تا اصل بسیار با ارزش آرمانخواهی همچنان زنده و پرنشاط بماند و اجازه ندهد راه انقلاب گم یا منحرف شود.» 


مطالبه‌گر انقلابی کیست؟


دانشجویان دارای پول و قدرت قانونی نیستند؛ اما در مسائلی چون مطالبه گری درخصوص نیشکرِ هفت‌تپّه و ماشین‌سازیِ تبریز حضور دانشجویان منجر به انجام کار بزرگ و حل اين مشکل شد.


هم‌چنین در حمایت از کارگران و نهادهای دولتی مطالبات دانشجویی تاثیر به‌سزایی دارد. بدین معنا که مجموعه‌ی دانشجویی از دولت، قوّه‌ی قضائیّه، قوّه‌ی مقنّنه یا مجمع تشخیص و...  یک چیزی را مطالبه کنند و این مطالبه گری منجر به اقدام و تأثیرگذاری باشد.


هم‌چنین در زمینه‌ی فعالیت‌های بین‌المللی و فعالیت‌های منطقه‌ای، در زمینه‌ی یمن، نیوزیلند، نیجریه، مسلمانان کشمیر و... دانشجوها اعلام حضور کردند. این مطالبات می‌تواند در قالب نامه، بیانیه، مطالبه گری از مسئولان و تجمعات قانونی با متانت، دقت، عقلانیت و با نشان‌ دادن اقتدار روحی و معنوی صورت گیرد.


رهبر معظم انقلاب اسلامی در همین خصوص به دانشجویان گفتند: این‌ جور نیست که همیشه از دیوار بالا رفتن خوب باشد، یک جاهایی البتّه خوب است؛ در قضیّه‌ی تسخیر لانه‌ی جاسوسی، کار خوبی بود امّا همیشه این ‌جور نیست.


ایشان ادامه دادند: حضور شما، خواسته‌ی شما، حرف منطقی شما، نشان دادن اقتدار شما، نشان دادن اجتماع شما  تأثیرگذار است. ممکن است شما تأثیرش را فوری به چشم نبینید امّا بدانید که اینها اثر گذاشته. خب این [حضور] بنابراین جزو مواردی است که من تأکید می‌کنم، تأیید می‌کنم و مایلم که این استمرار پیدا کند.


رهبر انقلاب «عدالتخواهی، رفع فساد و در نهایت ایجاد تمدن اسلامی» را از مظاهر آرمانخواهی دانستند و افزودند: مطالبه گری طبعاً نوعی اعتراض و تأکید بر رفع مشکلات و نقایص موجود است اما باید جداً مراقب و هوشیار بود که نحوه بیان و ارائه مطالبات به گونه ای نباشد که اعتراض به نظام تلقی شود و یا دشمن بتواند آن را اعتراض به نظام القا کند.


بر همین اساس می‌توان دریافت که فرد مطالبه‌گر باید خواسته‌اش منطقی باشد و با اقتدار مطالبه خود را پیگیری کند.


انتهای پیام/۴۰۸۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب