لزوم توسعه شبکه ملی اطلاعات/ اقتصاد دیجیتال باید در اولویت قرار بگیرد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم روز جهانی ارتباطات که در محل وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد گفت: شبکه ملی اطلاعات اهمیت خود را پس از شیوع بیماری کرونا به روشنی نشان داد.
وی با اشاره به توسعه زیرساخت لازم برای دسترسی مردم به اینترنت پرسرعت و استفاده از ظرفیتهای موجود در این شبکه افزود: امروز با تلاش جوانان ایرانی و متخصصان شاغل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشرفتهای قابل توجهی در حوزه فناوری اطلاعات در بخشهای وسیعی از کشور بدست آمده و برنامههای توسعهای همچنان باید ادامه داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در سال پایانی دولت یازدهم، هیئت دولت تصمیم گرفته است ضمن برگزاری جلسههایی با مدیران ارشد سازمانها و شرکتهای بزرگ دستاوردهای موجود در مسیر توسعه شبکه فناوری اطلاعات را بررسی کرده و چالشهای موجود بر سر راه این برنامه را برطرف سازد.
جهانگیری عنوان کرد: شیوع ویروس کرونا و شرایط به وجود آمده در اثر این بیماری مردم و بخش خصوصی را به شدت درگیر مشکلات کرده و روی برنامههای توسعهای تاثیر منفی گذاشته است. دولت در وهله اول باید سلامت مردم را تامین و پس از آن تهدیدهای اقتصادی را به طور دقیق شناخته و برای رفع آنها تلاش کند. بروز ویروس کووید-19 فرصتهای زیادی را در زمینههای فعالیت وزارت ارتباطات ایجاد کرده و باید از فرصتهای ایجاد شده با آینده نگری برای افزایش ظرفیتهای موجود در شبکه ملی اطلاعات استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: امروز جهان بیش از هر زمان دیگری به سمت دیجیتالی شدن و ارائه خدمات متنوع بر بستر اینترنت پیش میرود. در شرایط کرونا با استفاده از ابزارهای دیجیتال هر خانهای تبدیل به مدرسه و دانشگاه شده است. در واقع محیط مدرسه و دانشگاه در تلفنهای همراه قرار گرفته است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: همه باید از فرصتهای ایجاد شده در اثر بیماری کرونا استفاده کنند تا کشور دچار شکاف نشود. امروز باید جامعه ایرانی بیش از گذشته با دیگر جوامع جهان تعامل داشته باشد. عوامل مساعد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به شناخت انسان و جامعه هوشمند کمک میکند. قطعا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات لنگرگاه توسعه برنامههای ارتقا شبکه ملی اطلاعات در آینده است.
جهانگیری گفت: خوشبختانه ما امروز به جایگاهی رسیدیم که اقدامات انجام شده در 8 سال گذشته در بخشهای نرمافزاری و سختافزاری قابل مقایسه با گذشته است. تلاشهای جوانان ایرانی موجب شده اکنون در کشور شاهد برقراری ارتباطات پایدار بین دورافتادهترین روستا باشیم.
وی تصریح کرد: اکنون همه کشورهای دنیا به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت میکنند و اگر ایران به این سمت نرود قطعا دچار عقب افتادگی میشویم. کشور نباید به حد کنونی قانع باشد و باید صنایع مختلف را به سرعت به سمت اقتصاد دیجیتال باید پیش برویم. باید به مرحلهای برسیم که نه تنها در زمینه تولید اقلام بهداشتی بلکه در کالاهای دیجیتال و ابزارهای زیرساختی نیز کاملا خود کفا شویم.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/