دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 ارديبهشت 1399 - 18:20
زالی مطرح کرد؛

برخی افراد دچار بیماری در مراسم شب‌های قدر شرکت نکنند

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران گفت: افراد بالای ۶۵سال و کمتر از ۱۸سال، کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی و ریوی، دیابت کنترل نشده، سابقه فشارخون، آسم یا بیماری زمینه‌ای ریوی دارند بهتر است در مراسم شب‌های قدر شرکت نکنند.
کد خبر : 489380
13990123000797_Test_PhotoN.jpeg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران در حاشیه مراسم تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اظهار کرد: تمام کسانی که به هر دلیلی از سلامت کامل برخوردار نیستند، توصیه می‌شود در مراسم شب های قدر امسال شرکت نکنند.


 وی گفت: افراد بالای ۶۵سال و کمتر از ۱۸سال، کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی و ریوی، دیابت کنترل نشده یا افرادی که سابقه فشارخون، آسم یا بیماری زمینه‌ای ریوی مانند برونشیت دارند، بهتر است در مراسم شرکت نکنند.


فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران ادامه داد: افرادی که در طول ۳هفته گذشته دچار بیماری حاد تنفسی بودند یا کسانی که علائم مشابه کرونا مانند تب، سرفه و تنگی نفس، دردهای عضلانی و سردرد، اختلال چشایی و بویایی دارند، نباید در این مراسم حضور پیدا کنند.


زالی با اشاره به اینکه افرادی که مبتلا به کرونا بودند و کمتر از ۳هفته از بهبودی شان می‌گذارد نباید در این تجمعات حضور پیدا کنند، تاکید کرد: افرادی که با مبتلایان با کرونا در تماس بودند، از این ممنوعیت برخوددار هستند.


وی افزود: کسانی که داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی یا مدت طولانی کروتن مصرف می‌کنند و همچنین کسانی که سابقه سرطان دارند یا مبتلایان به بیماری عروقی، بهتر است در این مراسم شرکت نکنند.


فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به اینکه سه موضوع مهم ‌در انتقال کرونا شامل رعایت فاصله گذاری، زمان تماس افراد و تهویه فضا است، افزود: هرچه فاصله از یک و نیم  متر کمتر باشد به شکل تصاعدی احتمال ابتلا به بیماری کرونا افزایش پیدا می‌کند.


زالی بیان کرد: اگر تماس و کنار هم بودن افراد از ۱۵ دقیقه افزایش پیدا کند، احتمال ابتلا به‌صورت تصاعدی افزایش می‌یاید؛ بنابراین کوتاه کردن تجمعات مذهبی و ملی نکته بسیار مهمی است که باید رعایت شود.


وی ادامه داد: این فضاها باید از پنجره‌های کافی و تهویه مناسب برخوردار باشند. بستن درب‌ها و روشن کردن کولرها اصلا توصیه نمی‌شود، این کار ممکن است سبب بقای بیشتر ویروس شود.


فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران استفاده از ماسک برای حضور در مراسم شب‌های قدر را ضروری دانست و گفت: این کار می‌تواند بخش زیادی از ابتلا را کم کند.


زالی خاطر نشان کرد: معمولا در هنگام تضرع و دعا به دلیل هیجانات ارزنده مثبت دچار ریزش اشک یا ترشحات بینی شود و ممکن است ماسک خیس و مرطوب شود؛ توصیه می‌شود ماسک جایگزین داشته باشند، در غیر این صورت از چندین لایه دستمال کاغذی در پشت ماسک استفاده کنند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب