دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 ارديبهشت 1399 - 16:22
حجت‌الاسلام فلاحی در گفتگو با آنا:

دولت در انتخابات هئیت‌رئیسه مجلس یازدهم دخالت کند با واکنش نمایندگان انقلابی مواجه می‌شود

منتخب مردم همدان و فامنین در مجلس یازدهم گفت: انتظار این است که دولت در انتخابات هیئت‌رئیسه هیچ دخالتی نکند، البته که در هر دوی حالات اخیر بی‌تردید نمایندگان انقلابی واکنش تند و صریح نشان خواهند داد.
کد خبر : 488567
5c531370-c669-43a2-9527-8aab0def5088.jpeg

احمد حسین فلاحی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به در پیش بودن مجلس یازدهم اظهار کرد: «مشکلات فزاینده این‌روزهای ایران همه را به یک‌نتیجه رسانده است و آن ضرورت ایجاد تغییر در شیوه مدیریت کشور است؛ از این‌رو امید بسیاری وجود دارد که مجلس یازدهم بتواند منشأ این تحول مهم باشد، اما در این میان نباید از نقش هیئت‌رئیسه مجلس هم غافل شد؛ به‌همین دلیل است که اکنون رقابت‌های انتخاباتی بر سر نفرات هیئت‌رئیسه و مشخصا ریاست مجلس بالاگرفته است».


وی با اشاره به اینکه در میان اخباری به گوش می‌رسد که دولت نیز بیکار ننشسته است و سعی می‌کند که در روند انتخاب هیئت‌رئیسه دخالت کند، گفت: «باتوجه به مشکلات ناشی از عملکرد دولت و مجلس دهم، مجلس یازدهم بارقه امیدی برای مردم است تا بتواند قدری از میزان مشکلات موجود بکاهد».


نماینده منتخب مردم همدان و فامنین در مجلس یازدهم ادامه داد: «کم‌کاری‌های مجلس دهم نشان داد که نمایندگان نباید وکیل‌الدوله باشند. دولت هم برای کشور و مردم ایران چنان مشکلات فزاینده‌ای ایجاد کرده است که واقعاً از یک‌سو جایگاه بین‌المللی ایران و به خصوص در منطقه متزلزل شده است و از سوی دیگر در داخل هم مردم گرفتار انواع بحران‌ها شده‌اند».


وی افزود: «مشخصاً در موضوع کرونا به‌جای آنکه دولت بر دردهای مردم از جمله بیکاری‌های گسترده و ضررهای مالی وسیع مرهم باشد و کمک مردم کند، از افزایش عجیب تورم در همین چند وقت اخیر جلوگیری نکرد و مشاهده کردیم که بسیاری از کالاها با افزایش قیمت ناگهانی مواجه شدند».


فلاحی با بیان اینکه دولت حتی به اموال مردم در شستا هم رحم نکرد و دست به اموال عمومی انداخته است یا حتی گویا اموال دولت را می‌فروشد، خاطرنشان کرد: «اکنون هم همه تلاشش را می‌کند که سرمایه مردم به بورس ببرد که معلوم نیست چه بر سر اموال مردم خواهد آمد».


او ادامه داد: «در چنین شرایطی طبیعتا مهم‌ترین اولویت مجلس یازدهم بحث معیشت مردم است. ما سعی خواهیم کرد که با تصویب قوانین متناسب، اجرای قوانین کارآمد بر زمین مانده و نظارت بر اجرای قوانین از مشکلات موجود کم کنیم تا قدری وضعیت اقتصادی مردم مناسب شود».


این منتخب مجلس یازدهم درباره انتخابات هیئت‌رئیسه هم گفت: «اگر نمایندگان همراه نباشند، هیئت‌رئیسه به‌تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد. البته یادمان نرود که قرار نیست هیئت‌رئیسه تعیین‌کننده همه تصمیم‌های مجلس باشند؛ به‌همین دلیل برخی نمایندگان به‌دنبال ارائه طرحی هستند که از اختیارات هیئت‌رئیسه کم شود».


وی در پاسخ به این پرسش که رقابت نامزدهای احتمالی هیئت‌رئیسه مجلس را چگونه تحلیل می‌کنید، اظهار کرد: «واقعیت این است که جز رقابت در حوزه هیئت‌رئیسه و خاصه ریاست‌مجلس در بقیه قسمت‌ها نمایندگان مجلس یازدهم با یکدیگر مشکلی ندارند».


فلاحی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه ورود حمیدرضا حاجی‌بابایی به عرصه رقابت و نزدیک‌شدن برخی نمایندگان مجلس یازدهم به دولت را چگونه می‌بینید، گفت: «به هر حال هرکسی می‌تواند اعلام داوطلبی کند و هرکسی هم استدلال‌های خود را می‌آورد، اما امیدواریم که در عرصه ریاست مجلس فردی انتخاب شود که شایستگی ریاست مجلس نظام جمهوری اسلامی را داشته باشد».


وی اضافه کرد: «همچنین نمایندگان مجلس یازدهم با دولت هم‌سو نشوند و بازهم تجربه وکیل‌الدوله‌شدن نمایندگان را تکرار نکنند و واقعا انتظار این است که دولت در انتخابات هیئت‌رئیسه هیچ دخالتی نکند، البته که در هر دوی حالات اخیر بی‌تردید نمایندگان انقلابی واکنش تند و صریح نشان خواهند داد زیرا وابستگی نمایندگان به دولت آثار سوئی در پی خواهد داشت».


انتهای پیام/4082/
 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب