دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد۳/ امینی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم ایفای نقش تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد در پیشرفت علمی کشور/ تشکل‌ها؛ بازوی قدرتمند دانشگاه‌ها هستند

دبیر واحد خواهران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه با داشتن برنامه، راهبر قوی، شناسایی نیازهای جامعه و حمایت دستگاه‌های دانشگاهی و اجرایی می‌توانند به‌عنوان بازوی قدرتمند دانشگاه‌ها در پیشرفت علمی کشور نقش ایفا کنند.
کد خبر : 481042
9285088_490.jpg

زهرا امینی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید در پیشرفت علمی کشور نقش داشته باشند، خاطرنشان کرد: تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه با داشتن برنامه، راهبر قوی، شناسایی نیازهای جامعه و حمایت دستگاه‌های دانشگاهی و اجرایی می‌توانند در توسعه و پیشرفت مطالعات علمی و عملی‌سازی پژوهش‌ها به‌عنوان بازوی قدرتمند دانشگاه‌ها در پیشرفت علمی کشور نقش ایفا کنند.
وی با اشاره به لزوم افزایش تولید علم در دانشگاه‌ها افزود: تولید علم فرآیندی محسوب می‌شود که تحقق آن نیازمند اندیشه‌ای است که با اصول و مفاهیم علم آشنا باشد. همچنین نیازمند آموزش کیفی و هدفمند است تا آموزش در قالب فرآیندی منسجم تعریف شود.



دبیر واحد خواهران اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در این دنیایی که هر روز علم پیشرفت می‌کند باید رویکرد دروس دانشگاهی از حیطه نظری به سوی پژوهش‌محور شدن پیش برود و لازمه این تفکر زمینه‌سازی در دوران مدرسه و تربیت دانش آموزان علاقمند به پژوهش است که باید بر روی علاقه‌مندسازی معلمان به پژوهش و تربیت معلمان پژوهشگر تلاش کرد.
امینی درباره چالش‌های تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد: قبلا چالش مهم تشکل‌ها این بود که دانشجو وقتی میخواست در یک تشکل عضو شود، باید با کسانی روبرو میشد که از دوران تحصیل دانشگاهی آنان دو ترم یا کمتر باقی مانده بود و تا جلسات و هماهنگی صورت بگیرد، سنوات تحصیلی مدیران تشکل‌ها تمام می‌شد، این موضوع با برنامه‌ریزی مسئولان تشکل‌ها حل شد و در واقع مدیر و اعضای تشکل‌ها از دانشجویان ورودی‌های جدید انتخاب شده و برنامه‌ها به‌خوبی پیش می‌رود.
وی تصریح کرد: در گذشته یکی از موارد کند شدن کار دانشجویان عدم وجود یک سیستم ارتباطی مجازی و تصویری قوی در اداره کل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی بود و گاهی مدیران واحدها، تشکل‌های دانشجویی را دست کم می‌گرفتند و سنگ‌اندازی می‌کردند اما در دوره مدیریت جدید دانشگاه، از وقتی یکی از اساتید به نام "قربانی گلشن‌‌آباد" مدیرکل اداره تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، فعالیت اعضای تشکل‌های دانشجویی گسترده شده و انسجام خوبی در مجموعه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است و خوشحالیم که تشکل‌های دانشجویی مورد حمایت رئیس هیئت موسس و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
دبیر مجمع اسلامی دانشجویان و عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خلخال با اشاره به اینکه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باید تقویت شوند، افزود: تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی شامل تعداد بسیاری تشکل با عناوین مختلف از بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر و انواع کانون‌های دانشجویی گرفته تا تشکل‌های سیاسی اسلامی است؛ البته گلایه‌ای درباره حمایت از تشکل‌ها دارم، گاهی یک تشکل دارای امکانات آنچنانی و پیشرفته و حتی اتاق‌های مستقل اداری است اما تشکلی هم وجود دارد که با کمترین امکانات خود را از همه نظر ارتقا می‌دهد ولی یک اتاق مستقل و حتی یک تلفن مستقل ندارد.
امینی تاکید کرد: اعضای تشکل‌های دانشجویی برای اینکه به سوی تولید علم بروند، نخستین مرحله بازسازی تفکر‌‌ علمی اعضای تشکل‌هاست چراکه متاسفانه بعضی از دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی را صرفا در فعالیت در مسائل سیاسی و فرهنگی می‌بینند؛ اگر با حمایت مسئولان دانشگاه، واحدهای کاریِ علمی-پژوهشی در هر رشته دانشگاهی و با حضور تشکل‌ها صورت بگیرد، این تشکل‌ها می‌توانند در راس تحقیقات دانشگاهی و پژوهش‌ها باشند تا کار تحقیقات دانشگاهی رونق بیشتری پیدا کند.
وی با بیان اینکه تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی در گذشته در دو اتحادیه اول و دوم فعالیت می‌کردند، افزود: با توجه به تعداد بالای دانشجویان از شهرهای مختلف کشور نیاز به اتحادیه دیگری بود که با نام اتحادیه سوم آغاز به فعالیت کرد و ما در این اتحادیه فعالیت می‌کنیم. اتحادیه سوم با برگزاری انتخابات دارای پنج عضو اصلی و دو عضو علی البدل و بازرس است و بعد از انتخابات دانشجویی که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دانشجویان صورت می‌گیرد، طبق دستورالعمل مصوب به کار و فعالیت خود ادامه می‌دهد.
این دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی ادامه داد: قبلا واحد خواهران زیر نظر همین اعضا فعالیت می‌کرد که در سال ۹۸ در انتخاباتی که صورت گرفت به اعضای این تشکل‌ها، واحد دبیری خواهران تشکل‌ها نیز اضافه شد و حالا اتحادیه سوم ضمن داشتن دبیرکل، دارای دبیر واحد‌ خواهران نیز است که واحدهای خواهران را اداره و هدایت می‌کند؛ اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد اسلامی(اتحادیه سوم) در مسائل سیاسی و فرهنگی فعالیت مطلوبی دارد که در سال جدید آن را گسترش خواهیم داد.
امینی خاطرنشان کرد: این اتحادیه در تبیین یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی‌ و تشویق به حضور پررنگ دانشجویان در انتخابات، فعالیت‌های خوبی انجام داد. همچنین در شرایط فعلی کشور که با ویروس منحوس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنیم، به‌صورت مجازی فعالیت می‌کنیم و می‌خواهیم نشان بدهیم که اعضای تشکل‌های دانشجویی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، حتی در روزهای سخت نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهند و همیشه پای کار انقلاب اسلامی هستند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب