دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 اسفند 1398 - 12:09
«ایمپریال کالج» پیش‌بینی کرد؛

احتمال مرگ 2.2 میلیون آمریکایی بر اثر کرونا / اروپا بی‌سابقه‌ترین محدودیت‌های تاریخ مدرن این قاره را کلید زد

کالج سلطنتی لندن پیش‌بینی کرد که شیوع کنترل‌نشده کرونا در آمریکا می‌تواند به مرگ 2.2 میلیون نفر در این کشور منجر شود.
کد خبر : 478969
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از واشنگتن‌پست، تعداد مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا در همه ایالت‌های آمریکا از مرز ۱۰۰ نفر عبور کرد. شب گذشته، ویرجینیای غربی که تنها ایالت در امان مانده از کرونا بود، به جمع 49 ایالت دیگر پیوست. تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 در آمریکا به 6 هزار و 522 نفر بالغ شد که 116 نفر بر اثر آن درگذشتند. حدود نیمی از تلفات گزارش‌شده در ایالت واشنگتن بوده است؛ ازجمله حداقل ۳۰ فوتی در یک مرکز مراقبت سالمندان در حومه سیاتل. بیشتر کسانی که در اثر ویروس کرونا فوت کردند ۶۰ سال یا بیشتر سن داشتند و تعداد زیادی نیز در دهه ۹۰ سالگی عمر خود بودند. تعداد کمتری هم زیر ۶۰ سال سن داشتند.


سایه سنگین کرونا بر اقتصاد آمریکا


از آنجا که اثرات شیوع ویروس در بازار کار نیز نمود داشته، آسیب‌ها و خسارات آن احتمالاً بسیار عمیق‌تر و طولانی‌تر از آن چیزی است که یک هفته پیش به نظر می‌رسید. شرکت «ماریوت اینترنشنال»، یک شرکت هتلداری است که اعلام کرده روند اخراج یا مرخصی اجباری ده‌ها هزار نفر از کارکنانش در سراسر جهان را آغاز کرده است. رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، سالن‌های ورزشی و سایر مشاغل کوچک نیز فرایند اخراج کارگران خود را در دستور کار قرار داده‌اند.



هجوم بیکاران در شهر نیویورک برای دریافت بیمه بیکاری، باعث از کار افتادن سایت بیمه این شهر شد.



بیشتر بخوانید:


کرونا باعث ایجاد هرج‌ومرج در فرودگاه‌های آمریکا شد/ نگرانی از سوءتغذیه کودکان آمریکایی به دلیل تعطیلی مدارس


«آنجلا گروازی»، کارگر ۲۴ ساله یک رستوران می‌گوید که پس از مرخصی توسط کارفرمای خود اخراج شده و به هرکجا که سر زده از استخدام او سر باز زده‌اند. این دختر جوان تأکید دارد که «هیچ‌کس واقعاً  نمی‌داند چه اتفاقی می‌افتد». در چنین شرایط ناپایداری و درصورتی‌که درآمد شرکت‌ها به صفر نزدیک شود یا کاهش چشمگیری داشته باشد، بسیاری از مشاغل کوچک قادر به پرداخت حقوق کارگران خود به مدت طولانی نخواهند بود. کاخ سفید اعلام کرده است که مقارن با افزایش هزینه‌های اقتصادی ناشی از ویروس کرونا از ایده پرداخت وجه نقد به‌طور مستقیم به آمریکایی‌ها حمایت می‌کند. وزیر دارایی آمریکا گفته است که کاخ‌سفید در پاسخ به مشکلات معیشتی ناشی از شیوع ویروس کرونا، طرح کمک نقدی برای شهروندان آمریکایی را به کنگره ارائه کرده است. در صورت نهایی شدن دولت بنا دارد ظرف دو هفته آینده چک‌های حمایتی را از طریق پست برای همه آمریکایی‌ها ارسال کند. دولت آمریکا می‌گوید این طرح شامل یک بسته بودجه‌ای یک تریلیون دلاری است و اکنون دولت و کنگره در حال رایزنی درباره جزئیات آن هستند.


فلج شدن حمل‌ونقل در آمریکا


با افزایش تعداد موارد مبتلایان به کرونا، تأثیرگذاری این ویروس در همه جنبه‌های زندگی آمریکایی‌ها ازجمله حمل‌ونقل، احساس می‌شود. پس‌ازآنکه که تست کرونای سه تکنسین برج مراقبت هوایی فرودگاه بین‌المللی «میدوی» در شیکاگو مثبت شد، اداره حمل‌ونقل هوایی فدرال به‌طور موقت این برج را تعطیل کرد که درنتیجه، باعث شد تعدادی از پروازها لغو شده یا به تعویق بیفتد. شرکت‌های حمل‌ونقل عمومی در بسیاری از شهرها نیز با مشکلاتی همچون کاهش مسافر و نگرانی‌های بهداشتی از سوی کارمندان و مشتریان خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند.


متروی نیویورک


متروی نیویورک


سیستم حمل‌ونقل عمومی شهر نیویورک که بزرگ‌ترین ناوگان حمل‌ونقل در آمریکای شمالی به شمار می‌آید پس‌ازاین همه‌گیری، با کاهش چشمگیر و فوق‌العاده مسافران مواجه شد و اکنون به دنبال دریافت 4 میلیارد دلار کمک مالی فدرال است.



در دیترویت، خدمات اتوبوس‌های شهری به دلیل اینکه رانندگان، محل کار خود را از ترس آلودگی به ویروس کرونا ترک کردند، تعطیل‌شده است.



شرکت‌های «اوبر» و «لیفت» - ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی حمل‌ونقل - اعلام کردند که سرویس خطی خود را برای جلوگیری از انتشار ویروس تعطیل کرده‌اند.


خطر مرگ بیش از 500 هزار انگلیسی بر اثر کرونا


 به گزارش نیویورک تایمز، دولت انگلیس پس از انتشار گزارش «ایمپریال کالج» لندن در خصوص تبعات انتشار کرونا، تغییر ناگهانی در رویکرد خود نسبت به این موضوع داشته است. این دانشگاه معروف انگلیسی که در زمینه علوم پزشکی، مهندسی و اقتصاد در اروپا پیشتاز است، به دولت هشدار داده است که شیوع کنترل‌نشده این بیماری می‌تواند به مرگ ۵۱۰ هزار نفر در انگلیس منجر شود. این رقم در گزارش کالج سلطنتی لندن (ایمپریال کالج) برای آمریکا 2.2 میلیون فوتی بر اثر کرونا پیش‌بینی شده است. اما دیگر کارشناسان خاطرنشان کردند که نتیجه نگران‌کننده این گزارش باری به روی بیمارستان‌ها قرار خواهد داد و دولت‌ها را مجبور خواهد کرد که سیاست تعطیلی و قرنطینه را در پیش بگیرند.


وزیر امور خارجه انگلیس دیروز با اشاره به گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان و پیش‌بینی‌ناپذیر بودن وضعیت سفرهای خارجی، به شهروندان این کشور توصیه کرد تا ۳۰ روز آینده از انجام تمام سفرهای غیرضروری از کشور اجتناب کنند. «دومینیک راب» این مطلب را در مجلس عوام انگلیس مطرح کرد و افزود که پس از پایان دوره ۳۰ روزه، درباره تمدید یا توقف این طرح تصمیم‌گیری خواهد شد.



در انگلیس هزار و 950 نفر به کووید-19 مبتلا شده و 71 نفر نیز درگذشته‌اند.


بی‌سابقه‌ترین محدودیت‌های تاریخ مدرن اروپا


رهبران اروپایی روز سه‌شنبه ممنوعیت سفر اتباع خارجی به ۲۶ کشور این قاره را به مدت 30 روز ممنوع کردند و به‌این‌ترتیب بی‌سابقه‌ترین و طولانی‌ترین محدودیت‌ها در تاریخ مدرن اروپا در غیر از زمان جنگ را کلید زدند. ممنوعیت سفر به این کشورها که انگلیس قصد ندارد در آن مشارکت کند، اولین پاسخ هماهنگ شده به اپیدمی کرونا در اتحادیه اروپا بود.


کرونا تا زمان انتشار این گزارش، 198 هزار و 730 نفر در سراسر جهان را آلوده کرده است. تعداد مرگ‌ومیر جهانی این ویروس 7 هزار و 989 نفر و آمار بهبودیافتگان 82 هزار و 779 نفر است.


انتهای پیام/4106/پ


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب