ناسا برنامههای فضایی خود را به تعویق میاندازد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اسپیس وان، سازمان تحقیقات فضایی ناسا رؤیاهای بزرگی برای سفر مجدد به ماه دارد و میخواهد بار دیگر تجربه گذشته انسان برای حضور در این قمر زمین را تکرار کند ولی به نظر میرسد وجود برخی از مشکلات سبب شده این سازمان مجبور شود تا مدتزمانی تقریباً طولانی برنامههای خود برای سفر به ماه را به تعویق بیندازد.
بر اساس آنچه پیشتر اعلامشده بود ناسا برنامههای ویژهای برای سفر به ماه در نظر گرفته است و با اختصاص سرمایه مناسب تجهیزات و صنایع خود را برای دستیابی به این هدف ارتقاء میدهد؛ اما به نظر میرسد چالشها و هزینههای سرسامآور این پروژه سبب شده است مدیران این شرکت تصمیم بگیرند تغییراتی در برنامههای آتی خود بدهند.
احتمالاً پرتاب سفینه فضاپیمای ناسا که قرار است بهطور اختصاصی برای سفر به ماه طراحی شود بهجای امسال، سال آینده میلادی به فضا پرتاب شود. البته هنوز زمان دقیق برای پرتاب سفینه فضاپیمای lunar Gateway اعلامنشده است و ممکن است زمان انجام پروژه حتی از یک سال هم بیشتر به عقب بیفتد.
ناسا قصد دارد برای بالا بردن سرعت پروژه سفر به ماه سرمایهگذاران بیشتری را جذب کند. افزایش سرمایه میتواند بخشهای زیادی از مشکلات مالی پروژه سفر به ماه را حل کرده و زمان تحقق رؤیای فضانوردان را کوتاهتر کند. قطعاً سیاستهای غلط اقتصادی دولت آمریکا نیز بر کند شدن اجرای پروژههای فضایی ناسا تأثیرگذار است. دونالد ترامپ بخش زیادی از کمکهای دولتی به سازمان فضایی ناسا را قطع کرده و علت آن را ناکارآمدی پروژههای فضایی دانسته است.
اگر برنامههای ناسا از همین امروز مطابق آنچه اعلام شده است پیش برود سفینه فضایی سفر به ماه تا سال 2024 بهطور کامل آماده و تا 2028 پایگاه فضایی در ماه برپا میشود. فضانوردان در این پایگاه فضایی میتوانند برای مدتی سکونت داشته و تحقیقات فضایی انجام دهند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/