دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 اسفند 1398 - 18:18
یک دانشجوی جهادگر در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

همکاری دانشگاه با گروه‌های جهادی نگرش علمی را به فعالیت‌های جهادی می‌آورد//////////////////////دپویی///////////////////////////////////

جهادگر اهل استان سیستان و بلوچستان گفت: دانشجویان با شرکت در فعالیت‌های جهادی عملیاتی شدن بحث‌های تئوری را تجربه می‌کنند.
کد خبر : 477610
علمی 1 ساسان سالاری.jpg

ساسان سالاری در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به نقش گروه‌های جهادی در رشد علمی و فرهنگی دانشگاه اظهار کرد: دانشجویان هیچ‌گاه از فعالیت‌های جهادی جدا نبوده و خدمات ارزشمندی در نقاط مختلف کشور انجام داده‌اند.


وی افزود: زمانی گروه‌های جهادی در قالب گروه‌های جهاد سازندگی در زمینه‌های عمرانی فعالیت می‌کردند و فعالیت‌هایی نظیر خانه‌سازی، مسجدسازی و مدرسه‌سازی را انجام می‌دادند. اما اکنون باتوجه به منویات مقام معظم رهبری و نیاز کشور گروه‌های جهادی در زمینه مسائل روز جهان و مطالعات علمی وارد شدند.


این جهادگر اهل استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سال‌های اخیر اتفاق‌های خوبی در کشور نظیر برگزاری جشنواره‌های بزرگ برای شناسایی ایده‌های برتر جهادگران و تقدیر از گروه‌های برتر و موارد دیگر افتاده است. همین موارد سبب شده گروه‌های جهادی بیش از گذشته به سمت حرکت‌های علمی بروند و به محتویات حوزه فعالیت خود بیشتر توجه کنند.


سالاری دادمه داد: گروه‌های جهادی از تمام ظرفیت‌های گروه‌های جهادی استفاده می‌کنند. جهادگران خارج از محیط دانشگاهی باید همکاری خود را با دانشجویان در رشته‌های مختلف افزایش دهند. این کار هم سبب می‌شوند دانشجویان از دید صرف علمی خارج شوند و وارد فعالیت‌های اجرایی شوند و هم باعث می‌شود جهادگران فعالیت‌های مختلف خود را با نگرش‌های علمی تلفیق کنند. دانشجویان می‌توانند در اردوهای جهادی مبانی نظری فراگرفته شده در دانشگاه را به صورت کارگاهی و در مرحله اجرا تجربه کنند.


وی عنوان کرد: قطعا جهادگران آتش به اختیار هستند ولی این به معنای آن نیست که هرکس هرجور که دوست دارد فعالیت کند. پشت هر نوع فعالیت جهادی نگاهی علمی، برنامه‌ریزی شده و دقیق باشد که اگر احساس کرد جایی مسیر اشتباه است و کسی خطایی را مرتکب می‌شود با همان مکان جهادی و انقلابی جلوی آن گرفته شود. این موضوع سبب می‌شود کم و کاستی‌های مناطق مختلفی در کشور با لطف خداوند و همت بچه‌های جهادی برطرف شود.


این جهادگر اهل استان سیستان و بلوچستان گفت: گروه‌های جهادی در سال‌های اخیر گسترش و رشد چشمگیری داشتند. زمانی اگر در استان سیستان و بلوچستان چند ۴ یا ۵ تا گروه جهادی بود الان ده‌ها گروه‌ جهادی در این استان فعالیت می‌کنند. هم‌چنین امکان حضور گروه‌های جهادی سایر استان‌ها در این استان ایجاد شده است. اولاً به خاطر رضای الهی و دوما به دلیل وجود فضای نشاط در گروه‌های جهادی افراد زیادی به فعالیت‌ در این گروه‌های داوطلبانه جذب می‌شوند. در واقع فعالیت‌های فرهنگی هم زمان با کارهای عمرانی ارتباط گروهای جهادی با جوانان و مردم هر منطقه را بیشتر از قبل کرده است.


سالاری خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه محرومیت و  مظلومیت در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد بچه‌های این استان به خوبی پای کار هستند. محرومیت مربوط به زمانی است که منابعی نباشد و ظرفیت در آن منطقه وجود نداشته باشد اما استان سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیاری مثل پایانه‌ها و گمرکات مرزی، معادن مختلف، آثار تاریخی، مراسم‌های باستانی و ... را دارد. با وجود چنین منابعی بازهم مردم مناطق زیادی از این استان در شرایط نامناسبی از لحاظ سطح رفاه زندگی به سر می‌برند. لذا نمیشه گفت مردم سیستان و بلوچستان علاوه بر محرومیت، مظلومیت نیز دارند.


وی تایید کرد: جهادگران بومی استان سیستان و بلوچستان به دلیل شناخت منابع و ظرفیت‌های محل زندگی و استان خود بسیار راحت‌تر کارشناسان غیربومی می‌توانند به ارتقاء سطح زندگی مردم سیستان و بلوچستان کمک کنند. به لطف خدا گروه‌های جهادی سیستان و بلوچستان رشد خوبی داشته‌اند و امیدواریم با تلاش‌های جهادگران شاهد از بین رفتن محرومیت در استان خود باشیم.استفاده از ظرفیت‌های گروهای جهادی هر استان سیاست بسیار خوبی است که باید مورد توجه مسئولان دانشگاهی و غیردانشگاهی کشور قرار گیرد. امیدواریم با حمایت مسئولان شاهد انقلابی در گروه‌های جهادی باشیم.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب