دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1398 - 19:14

/////////عیدانه25////////

/
کد خبر : 476696

سید سعید مهدی زاده


مسئول قرارگاه جهادی صراط الحمید بسیج دانشجویی علوم پزشکی مشهد


 


 


 


گروه های جهادی، بزرگترین ظرفیت نظام اسلامی برای محرومیت زدایی هستند، نیروهای جهادی عناصری انقلابی، مومن، باتجربه در میدان عمل و خلاق در زمینه حل مشکلات مستضعفین هستند؛ اما متاسفانه تاکنون مورد غفلت بسیاری از مسئولین دستگاه های اجرایی و دولتی کشور قرار گرفته اند و این دوستان نحوه تعامل مناسبی با گروه جهادی را در پیش نگرفته اند. امیدواریم با مشاهده و آشنایی بیشتر این دستگاه ها با ظرفیت های جهادی شاهد همکاری بیشتر آنان باشیم


 


 


 


راهبرد جدید گروه های جهادی خصوصا بعد از دیدار با حضرت آقا، تمرکز بر رویکرد مساله محوری است. جهادگران مستقیما در محرومین تر مناطق کشور حضور می یابند، مشکلات را می ببیند و در طول هر اردوی جهادی، مدتی در کنار مردم این مناطق زندگی می کنند. گروه های جهادی خلاق، با جمع بندی همه موارد به مساله و حتی ابرمساله اصلی یک منطقه می رسند و نهایتا برای حل آن به دنبال راهکارهای کم هزینه و بومی می روند.


 


 


در زمینه ترویج گفتمان جهادی و تبدیل آن به گفتمان عمومی که درخواست اصلی رهبری از گروه های جهادی نیز هست، اولا باید از تعریف گروه های جهادی از نحوه تولید مستند و کلیپ و گزارش از اردوهای جهادی تغییر کند، در حال حاضر اغلب این تولیدات رسانه ای در سطح پایین و با یک قالب ثابت هستند که به نظر می رسد، مردم تمایلی به دیدن آن ها ندارند.


ثانیا ظرفیت های رسانه ملی بیش از پیش در اختیار گروه جهادی قرار بگیرد.


 


 


 


به نظر می رسد، علاوه بر مشکلات مالی که همه گروه های جهادی با آن رو به رو هستند، کماکان بسیاری از گروه ها در زمینه هدایت و راهبری دچار مشکل هستند و دستگاه های محرومیت زدایی وظیفه اصلی آنان در قبال گروه جهادی پشتیبانی و راهبری است، مستقیما به حیطه اجرای برنامه های جهادی وارد شده اند و متولی گری می کنند و قطعا این مورد  بزرگترین ضربه ها را به گروه های جهادی می زند.


 


مشکل دیگر، اصرار برخی از گروه های جهادی که عمدتا در حیطه های عمرانی و فرهنگی فعالیت می کردند، بر ورود به عرصه سلامت و درمان بدون داشتن پشتوانه علمی و اجرایی مناسب در این زمینه است. این موضوع علاوه بر آنکه سبب افزایش هزینه های جانبی گردیده است، مشکلات عدیده ای را نیز برای قرارگاه های جهادی درمانی ایجاد کرده است.


 


امیدواریم صرفا افرادی که مرتبط با عرصه بهداشت و درمان هستند، در این حیطه وارد شوند و هر گروه جهادی که تصمیم به ایجاد کارگروه درمانی می‌گیرد، قبل از هر موضوع دیگری در اندیشه جمع آوری نیروهای خبره در این زمینه باشد.


 


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب