دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 فروردين 1399 - 12:08
زندگی به سبک جهادی 2/ لشکربلوکی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم تلاش علمی جهادگران برای متخصص شدن در رشته تحصیلی خود/ امید رهبر انقلاب برای رفع محرومیت‌زدایی به گروه‌های جهادی است

برگزیده بخش عکس سومین جشنواره ملی جهادگران گفت: هر جهادگر باید با تلاش علمی در رشته تحصیلی خود متخصص شود و در همان رشته‌ای که علاقه و تخصص دارد توسط گروه‌های جهادی به‌کار‌گیری و سازماندهی شود.
کد خبر : 476685
637183230662729734_lg.jpg

محمد لشکربلوکی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ضرورت تقویت گروه‌های جهادی در راستای محرومیت‌زدایی کشور اظهار کرد: امید رهبر انقلاب برای رفع محرومیت‌زدایی به گروه‌های جهادی است، با روحیه جهادی می‌توان عقب ماندگی‌ها را جبران کرد اما به‌‌صورت سازمانی و دولتی نمی‌توان به این مقاصد به‌طور کامل رسید.
وی افزود: گروه‌های جهادی باید مردم منطقه محروم را وارد عرصه کار بکنند چراکه آنان منطقه خود را به‌خوبی می‌شناسند و باید این مسئله در اردوهای جهادی به‌طور ویژه دنبال شود.



برگزیده بخش عکس سومین جشنواره ملی جهادگران با بیان اینکه جهادگران می‌توانند به حل مسائل کشور کمک کنند، گفت: در چند سال اخیر در کنار سازمان بسیج سازندگی، مجمع جهادگران کشوری و استانی تشکیل شده است که کار تخصصی و اساسی توسط این مجمع مدیریت می‌شود تا سرانجام آن به حل مسائل کشور ختم شود.
لشکربلوکی با اشاره به لزوم ترویج و گفتمان‌سازی فرهنگ جهادی، تاکید کرد: جهادگران باید بیانات و دستورات مقام معظم رهبری را عملیاتی کرده و با کار رسانه‌‌ای اقدامات خود را اطلاع‌رسانی کنند تا فرهنگ جهادی فراگیر شود؛ هر جهادگر باید با تلاش علمی در رشته تحصیلی خود متخصص شود و در همان رشته‌ای که علاقه و تخصص دارد توسط گروه‌های جهادی به‌کار‌گیری و سازماندهی شود.
وی درباره مشکلات گروه‌های جهادی گفت: برخی از گروه‌های جهادی با مشکلات مختلفی اعم از نبود بودجه و افراد متخصص روبرو هستند که باید توسط مسئولان و خیران حمایت شوند؛ خودسازی مهم‌ترین چیزی است که جهادگران باید آن را در خود تقویت کنند.
جهادگر گروه جهادی شهید ترمیمی گرگان خاطرنشان کرد: در این گروه جهادی اقدامات مختلفی برای مناطق محروم اعم از فرهنگی و هنری انجام شده است و بعد از بررسی آسیب‌های اجتماعی و عمرانی در حد توان توانسته‌ایم مثمر ثمر باشیم.


لشکربلوکی ادامه داد: در سال ۹۸ در سیل گلستان اقدامات بسیار خوبی توسط گروه جهادی شهید ترمیمی صورت گرفت، در زمان آغاز سیل و آبگیریِ منازل و معابر، به مردم عزیز با افتخار خدمت کردیم، همچنین عملیات امداد و نجات، اسکان موقت، فراهم کردن پوشاک و غذا و تمیزکاری معابر و منازل عزیزان سیل‌زده و ساخت و ساز منازل آسیب‌دیده از دیگر اقدامات این گروه جهادی بود.


جشنواره ملی جهادگران بزرگترین رویداد فعالان حرکت‌های جهادی و محرومیت‌زدایی است که هرساله به همت مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی و بسیج دانشجویی و با حمایت دستگاه‌های مختلف با هدف شناسایی و قدردانی از گروه‌های برتر در حوزه جهادی برگزار می‌شود.


در سومین جشنواره ملی جهادگران، یک هزار و ۸۶۷ گروه جهادی شرکت کردند که ۵۰۶ مقاله در بخش تخصصی و ۲ هزار و ۵۳۸ اثر در بخش هنری از فعالان جهادی دریافت شد و در نهایت ۲۰ گروه، ۱۵ طرح و ایده در ۶ عرصه تخصصی، ۱۸ مستند و نماهنگ و ۱۵ تصویر به‌عنوان برگزیدگان جشنواره ملی جهادگران انتخاب شدند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب