دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 اسفند 1398 - 14:31

دانشگاه به صنعت محصولات غذایی پیوند می‌خورد

در راهکاری قرار است دانشگاه‌های مرتبط با مواد غذایی با کارخانجات تولیدکننده این محصولات مرتبط شوند و از توانمندی متخصصان این حوزه در تولید با کیفیت و زیستی محصولات غذایی بهره ببرند.
کد خبر : 475762
thum-5005e0614251372aebc-food_144242.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از اولویت‌های ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش کیفیت و کمیت محصولات غذایی است. محصولاتی که سلامتی مردم را نشانه رفته است. ستاد برای تحقق این هدف به دنبال وصل کردن دانشگاه‌ها به کارخانجات تولیدکننده محصولات غذایی است.


این مهم که یکی از راه‌های ورود علم و فناوری به تولیدات غذایی در کشور و افزایش کیفیت این محصولات است به صورت جدی و مستمر ذیل کارگروه ارتباط با صنایع غذایی ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.


در این روش قرار است دانشگاه‌های مرتبط با مواد غذایی با کارخانجات تولیدکننده این محصولات مرتبط شوند و از توانمندی متخصصان این حوزه در تولید با کیفیت و زیستی محصولات غذایی بهره ببرند. قرار بر این است که با روش ها و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی تولید شود.


برای این کار هم توده‌های زیستی و هم آنزیم‌ها مورد مطالعه قرار می‌گیرند تا با کمک روش‌های زیستی، کیفیت آن‌ها افزایش یابد. این دو ماده به عنوان دو بخش اصلی مورد استفاده در تولید مواد غذایی محسوب می‌شود.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب