کاهش هزینه در بودجه با تمرکز بر سازمانهایی که خارج از دولت مأموریت دارند
محمدرضا پور ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره اینکه با توجه به رد کلیات لایحه بودجه دولت از سوی نمایندگان بازگشت آن به کمیسیون تلفیق چقدر میتواند به اصلاح آن منجر شود، اظهار کرد: بودجه مشکلات فراوانی دارد، اما معتقدم بخشهایی از آن را میتوان اصلاح کرد.
وی با تصریح اینکه اصلاح لایحه بودجه میتواند در مواردی صورت گیرد، تصریح کرد: کمیسیون تلفیق میتواند در بخشهای درآمدی کارهایی را صورت دهد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پایههای مالیاتی و مالیات بر عایدی از منابع درآمدی است که میتوان روی هدفگذاری آنها کار بهتری صورت داد.
نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به طور کلی دو اقدام مؤثر میتواند در بودجه رخ دهد، یکی پایههای منابع جدید درآمدی مانند مولدسازی و اصلاح ساختارهای مالیاتی تغییر کند و دیگر آنکه در بخش هزینهای هم اصلاحاتی صورت گیرد.
پورابراهیمی گفت: کاهش هزینه بودجه باید بر ستادها و سازمانهایی که خارج از حوزه دولت مأموریت انجام میدهند و اصلاً معلوم نیست خدماتشان به کجاست و چه میکنند، متمرکز شود.
به گزارش آنا؛ لایحه بودجه کل کشور سال 99 در جلسه علنی روز دوشنبه پنجم اسفند مجلس با اکثر آرا رد شد، اما علی لاریجانی تصمیم جلسه غیرعلنی سه شنبه 6 اسفند خانه ملت را این گونه تشریح کرد که براساس آییننامه داخلی مجلس اگر کلیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق و سپس در صحن علنی مجلس رد شود، لایحه برای اصلاح به دولت برمیگردد؛ اما آییننامه زمانی که کلیات لایحه بودجه به تأیید کمیسیون تلفیق برسد، ولی در صحن علنی مجلس رد شود، سکوت کرده است. بنابراین از آنجا که قانون برنامه ششم توسعه در این زمینه تصریح دارد که بودجه میتواند به کمیسیون تلفیق برگردد، ما لایحه بودجه را برای اصلاح به کمیسیون تلفیق برمیگردانیم تا در این کمیسیون بررسی و اصلاح شود.
انتهای پیام/4034/پ
انتهای پیام/