ژلاتین 100 درصد حلال تولید شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، بخش عمده و اصلی ژلاتین تولیدی در دنیا از پوست خوک و بخش کوچکی از آن نیز از پوست و استخوان گاو (با ذبح غیر شرعی) به دست میآید.
یک شرکت دانشبنیان چندین سال است که در زمینه تولید ژلاتین برای مصارف کارخانجات داروسازی و غذایی و همچنین با ارائه ژلاتین در بستهبندیهای خانگی محصولی 100 درصد حلال واقعی و ایرانی با منشأ گاوی و ذبح شرعی و بدون شک و شبهه را تولید و عرضه میکند.
فرهاد فرهنگ مهر مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره این محصول ارزشمند توضیح داد: ژلاتین به عنوان یک ماده پروتئینی، دارای ۱۸ نوع اسید آمینه بوده که مقدار اسیدهای آمینه گلایسین، پرولین و هیدروکسی پرولین در آن بسیار قابلتوجه است که وجود هر یک از این اسیدهای آمینه دارای اهمیت بسزایی در بدن بوده و در بسیاری از فعالیتهای زیستی در انسان مشارکت دارند.
این فعال فناور به کاربرد ژلاتین در صنایع مختلف اشاره و بیان کرد: ژلاتین در دو صنعت غذایی و دارویی کاربرد فراوانی دارد، در صنایع غذایی ژلاتین در صنایع شیرینیپزی، شکلاتسازی و لبنیات به کار میرود. در بخش دارویی نیز در تهیه روکشهای قرص، کپسول و … از این محصول استفاده میکنند.
وی درباره کیفیت محصولات تولیدی این شرکت گفت: محصولات تولید شده با بالاترین کیفیت تهیه میشوند و به دلیل این که برخی از محصولات در صنایع دارویی مورد استفاده قرار میگیرد لازم است با استانداردهای بالای اروپایی تولید شوند.
نیاز سالانه 3500 تن ژلاتین در کشور
مدیرعامل تنها تولیدکننده ژلاتین حلال در کشور گفت: در حال حاضر نیاز سالانه کشور به این محصول 3500 تن است که 3 هزار تن آن از طریق واردات تأمین میشود که از قیمت پایینتری نیز برخوردار است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان درباره میزان اشتغالزایی این شرکت گفت: در این مجموعه برای ۱5۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شده است این در حالی است که در حال حاضر به دلیل واردات بیرویه این محصول با یک دوم تا یک سوم ظرفیت کارخانه مشغول به فعالیت هستیم.
فرهنگ مهر ادامه داد: عمده ژلاتین خارجی از کشورهای چین، کره، تایلند، کلمبیا و ترکیه وارد کشور میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/