قلب روباتیک ساخته میشود
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیوز مدیکال لایف ساینس، یک گروه تحقیقاتی از انگلستان و هلند برنامه دارند تا سال 2028 نیاز انسان به پیوند قلب را از میان بردارند. این دانشمندان در حال توسعه قلب روباتیکی هستند که نرم و منعطف است و میتواند خون را در شبکه گردش خون پمپاژ کند.
نخستین نمونه این قلب روباتیک مخصوص پیوند زدن به حیوانات است و طی سه سال آینده آماده میشود، نمونه انسانی نیز تا هشت سال آینده ساخته خواهد شد. پروژه قلب روباتیک یکی از شانسهای نهایی برای بُرد جایزه 30 میلیون پوندی چالش «بیگ بیت» است. هدف این چالش توسعه راه درمانی است که تحول عظیمی در درمان بیماریهای قلبی عروقی ایجاد میکند.
حدود 7 میلیون نفر در انگلستان از بیماریهای قلبی و مشکلات سیستم گردش خون رنج میبرند و بیش از 150 هزار نفر در سال بر اثر بیماریهای قلبی جان خود را از دست میدهند. سالانه 200 پیوند قلب در انگلستان صورت میگیرد و 20 بیمار در انتظار پیوند قلب جان خود را از دست میدهند.
ایده ساخت قلب روباتیک پس از دیدن بازوهای نرم و منعطف اما محکم روبات ستاره دریایی به فکر جولاندو کلوین، سرپرست ارشد گروه تحقیقاتی، رسید. این محقق با استفاده از روباتیک نرم و علم زیستشناسی موفق به ساخت قلب هیبریدی شد که میتواند نیاز انسان به پیوند قلب را از بین ببرد.
این قلب روباتیک مجهز به عضلات قلبی مصنوعی است که حرکات قلب انسان را تقلید میکنند و مانند یک قلب واقعی میتپد. این قلب با سلولهای خود بیمار پوشانده میشود تا مانع از لخته شدن خون، عفونت و واکنشهای منفی شود. انرژی مورد نیاز این قلب روباتیک به شکل بیسیم منتقل میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/