دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 دی 1398 - 11:46
هفته پژوهش98/ برنده جایزه مصطفی خبر داد؛

شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه رویان صاحب خانه می‌شوند

حسین بهاروند برنده جایزه مصطفی ۲۰۱۹ گفت: تا دوهفته دیگر برج رویان افتتاح خواهد شد که خانه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه رویان خواهد بود.
کد خبر : 452378
1551505731-001.jpg

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین بهاروند در مراسم چهارمین دوره تجلیل از برترین‌های پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی که پیش از ظهر امروز در جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: آزمایشگاه تحقیقاتی موسسه رویان فعالیت خود را در یک فضای ۲۰ متری آغاز کرد اما حالا به مصداقی از فعالیت‌های نوآورانه در حوزه سلول‌های بنیادی، ژن‌درمانی، ناباروری و غیره تبدیل شده است.


وی افزود: تا سال ۱۴۰۰ نخستین پیوند سلول‌های بنیادی به انسان برای درمان پارکینسون و دژانسیون ماکولای وابسته به سن انجام خواهد شد. رویان یک کنام بین‌رشته‌ای است. کنام مؤلفه‌های مختلفی دارد که منجر به حیات اکوسیستم می‌شود. در حوزه رویان مرزهای میان علم برداشته می‌شود. (کنام در دانش بوم‌شناسی یک اصطلاح، در توصیف همه نقش گونه یا جمعیت در اکوسیستم، با دیگران، به کار برده می‌شود. درحقیقت، کنام یک گونه، به همه راه‌های ارتباطی آن گونه با زیستگاه گفته می‌شود و با مفهوم زیستگاه متفاوت است.)


برنده جایزه مصطفی ۲۰۱۹ بیان کرد: تا دو هفته دیگر برج رویان افتتاح می‌شود که خانه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های حوزه رویان خواهد شد. نوآوری حمایت می‌شود که در خط مقدم علم باشد یا از اهمیت تجاری‌سازی برخوردار باشد.


بهاروند مطرح کرد: هشت سال پس از تأسیس موسسه رویان نخستین مقاله این حوزه در سال ۷۸ در یک مجله بین‌المللی منتشر شد. در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۰۰ مقاله در این حوزه منتشر شده است. درمجموع تاکنون بیش از ۲ هزار مقاله در حوزه رویان منتشر انتشار یافته است.


انتهای پیام/۴۰۲۱


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب