دانشجو باید در متن سیاست باشد نه ابزار رسیدن به قدرت سیاسی/ مسئولان زمینه پیشرفت علمی دانشگاه را فراهم کنند
علی پودینه حاجیپور در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه سرمایههای اصلی دانشگاه دانشجویان هستند، اظهار کرد: رسالت اصلی دانشگاه تربیت دانشجویان خلاق، کارآفرین و سودمند برای جامعه است و مسئولان وظیفه دارند بسترهای لازم را برای پیشرفت علمی دانشگاه و جامعه فراهم کنند تا دانشجویان به شکوفایی برسند.
وی افزود: دانشجو بهعنوان یکی از اقشار پیشرو و فرهیخته جامعه همیشه مورد توجه اقشار مختلف مردم و جامعه بوده و مردم با نگاه احترامآمیزی به آن مینگرند، لذا باید نسبت به سایر اقشار ذهن دغدغهمندتری داشته باشد و دارای احساس مسئولیت مضاعفی نسبت به مسائل کشور داشته باشد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: وجود این دغدغهمندی و مسئولیتپذیری به نشاط جامعه دانشجویی میانجامد و نشاط در محیط دانشجویی، زاینده فکر و اندیشه و راهحل است و ایران در شرایط فعلی برای حل مسائل و مشکلات خود نیازمند فضای نشاط و سرزندگی در محیطهای دانشجویی است.
پودینه حاجیپور عنوان کرد: کلام دانشجوی امروز باید مبارزه با فساد باشد و اگر برخی کارهای فرهنگی جواب نمیدهد مشکل از فساد است و تبعات معقوله فساد مردم را مرتب آزار داده است و مردم نیز نسبت به آن اقدامات مناسبی نددهاند. این مسئله مسلما باعث بیاعتمادی عموم مردم و خدشهدار شدن آبروی نظام خواهد شد که امیدواریم با پیگیریهای تشکلهای دانشجویی به کمک مسئولانی که باید اقدام کنند نتایج خوبی گرفته شود و سکوت جنبش دانشجویی در اینباره هیچ توضیحی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: دانشجو میتواند برای حل مسائل کشور دست به تنظیم یک رابطه منطقی با ساختارهای مدیریتی کشور بزند و در این روابط دوسویه به وظایف دانشجویی خود یعنی مطالبهگری و ارائه راه حل مناسب به خوبی عمل کند. دانشجو باید قابلیتها و توانمندیهای خود را در قبال حل مسائل کشور به ساختار مدیریتی کشور اثبات کند و نشان دهد که میتواند بخشی از فرایند حل مسئله باشد و از نتایج این اثبات است که اعتماد متقابل بهوجود میآید و اعتماد متقابل برای کشور یک سرمایه عظیم اجتماعی است که سرعت حل مسائل را دوچندان میکند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: اگر مطالبهگری و پرسشگری و نقد دانشجو از مدیران و صاحبمنصبان در مسیری سازنده و منطقی قرار گیرد، میتواند اثرگذار باشد اما اگر نقدها و مطالبات مبتنیبر گرایشهای سیاسی و جناحی و غرضورزی باشد گرهای از کار کشور باز نخواهد کرد.
پودینه حاجیپور ادامه داد: دانشجو باید در متن سیاست باشد نه ابزار رسیدن به قدرت سیاسی لذا باید با رویکردی واقع بینانه، با توجه به جایگاه دانشگاه و دانشجو و نقش مهم آن در ساختار اساسی کشور، بر ارتقای سطح بینش و تحلیل سیاسی دانشجویان، حفظ استقلال و مشارکت سیاسی مناسب با نقش و کارکردهای دانشجویی به ایفای نقش بپردازد.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از نقش آفرینیهای دانشجو در عرصه سیاسی و اجتماعی تبیین قوانین انتخابات برای مردم است تا با شناخت قوانین به آن تمکین کنند و فضای انتخابات ما باید با فضای احساسی متفاوت باشد و نگاه سیاسی ما باید عقلانی شود و این اتفاق نمیافتد مگر اینکه نسبت به معضلات و مشکلات برنامههای مشخص و اجرایی دیده شود و ما بهعنوان دانشجو باید آگاهی داشته باشیم و ایستادگی کنیم و بر مبنای قانون بر مواضع و مطالبات خود پایبند باشیم.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تأکید کرد: ما باید این را بدانیم که هیچ شخصی بالاتر از قانون اساسی نیست و بر مبنای فکری نقد حکومت آری و نفی حاکمیت هرگز، بین حکومت و حاکمیت تفاوت قائل شویم و بدانیم همه مسائل باید براساس قانون تصمیمگیری شوند و اگر چنین شود، میتوانیم به آینده امیدوار شویم.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/