دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
هفته پژوهش 31/ رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان تأکید کرد؛

لزوم پیوستگی «آموزش‌وپرورش» و «آموزش عالی» / رونق اقتصاد دانش‌بنیان در گرو پژوهش‌های دانش‌آموزی است

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان آموزش‌وپرورش گفت: پیوستگی نهادهای آموزش‌وپرورش و آموزش عالی بسیار مهم است و اگر می‌خواهیم اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رونق پیدا کند، باید توجه ویژه‌ای به پژوهش‌های دانش‌آموزی شود.
کد خبر : 450530
57900397.jpg

به گزارش خبرنگار علم، فناوری و دانش، بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا فاطمه مهاجرانی در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی که صبح امروز در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: این جشنواره یک‌نهاد پژوهش محور است که باری دیگر به ثمر نشست. حضور دانش آموزان در این جشنواره بسیار مهم است چراکه وارد مسیر و چرخه علم و فناوری می‌شوند. اگر دانش آموزان پژوهشگر نداشته باشیم نمی‌توان انتظار داشت که دانشجویان فناور و محقق داشت.




بیشتر بخوانید:


فعالیت ۵ هزار شرکت دانش‌بنیان در مراکز رشد




وی افزود: پیوستگی نهاد آموزش‌وپرورش و آموزش عالی بسیار مهم است و اگر می‌خواهیم که اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رونق پیدا کند باید توجه ویژه‌ای به پژوهش‌های دانش‌آموزی شود.


رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان آموزش‌وپرورش با تأکید بر توجه به بخش دانش‌آموزی بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی بیان کرد: این جشنواره چند تفاوت عمده با دوره‌های قبلی دارد؛ در بخش آموزش‌وپرورش برای نخستین بار فرایند کار و داوری به‌صورت الکترونیک برگزار شد. همچنین برای نخستین بار در بخش آموزش‌وپرورش طرح و نه طراحان داوری شدند. همچنین ۲۰ حوزه جدید به بخش دانش‌آموزی این دوره اضافه شد.


وی مطرح کرد: حوزه‌های پژوهش آموزش‌وپرورش و آموزش عالی باید در راستای همکاری و هم‌افزایی با یکدیگر فعالیت کنند. بیش از ۲۲ دانشگاه و مرکز آموزشی در داوری بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی شرکت کردند. این نوع جشنواره‌ها باعث می‌شود دانش آموزان وارد چرخه کارآفرینی شوند. در این چرخه باید ارتباطی میان صاحب ایده و مصرف‌کننده ایجاد کرد.


مهاجرانی گفت: در این دوره برای نخستین بار گامی در جهت تجاری‌سازی جشنواره جوان خوارزمی برداشته شد. این جشنواره  نگینی در حوزه‌های آموزش‌وپرورش به شمار می‌رود زیرا بیش از ۴ هزار دانش‌آموز در کشور درگیر فضای پژوهشی هستند بسیار امیدوارکننده است.


انتهای پیام/4021/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب