دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 دی 1398 - 13:38

اگر دوست دارید که مهاجر منجمد شده در یک سفینه باشید؛ بازی Outer Worlds را از دست ندهید!

بازیکن بازی Outer Worlds در نقش یک از چندین مهاجر منجمد شده‌ای از سفینه فضایی Hope قرار می‌گیرد که توسط مالک سیستم هلسیون رها شده‌اند.
کد خبر : 450035
outer-worlds-listing.png

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بازی Outer Worlds از آن دسته بازی‌هایی محسوب می‌شود که توانسته است با شخصیت‌پردازی خوب و ایده‌آل مخاطبان را بخود جذب کند، اما چطور؟


این سوالی است که خبرگزاری آنا در ادامه به آن پاسخ می‌دهد.



معرفی بازی Outer Worlds


بازی Outer Worlds، را می‌توان یکی از مورد انتظارترین بازی‌های چند مدت اخیر که ساخته جدید استودیو محبوب و دوست داشتنی Obsidian یعنی The Outer Worlds است، دانست.


یک بازی که با تریلری جنجالی و جالب در The Game Awards سال ۲۰۱۸ معرفی شد و اعلام کننده بازگشت این استدیو به ساخت یک بازی نقش آفرینی شوتر اول شخص به سبک یکی از بهترین بازی‌هایشان یعنی Fallout: New Vegas بود.


در همان تریلر نیز شباهت‌ها به ساخته قبلی‌اشان واضح و مشخص بود و پس از مشکلات آن‌ها با شرکت Bethesda در زمان عرضه New Vegas و همچنین قطع همکاری این دو برای ساخت نسخه‌ای دیگر از سری Fallout این بار همگان منتظر این بودند که Obsidian بار دیگر به Bethesda نشان دهد که توانایی‌های آنان بالاتر از سطح کیفیت آخرین نسخه سری Fallout بوده است.



بازی Outer Worlds درست از جایی آغاز می‌شود که یک دانشمند به نام فینِس ولس، شما را از سفینه Hope دزدیده و زنده می‌کند.


ولس قصد دارد به‌واسطه‌ی شما، اعضای سفینه فضایی Hope را نجات دهد و درواقع بازیکن در نقش یک از چندین مهاجر منجمد شده‌ای از سفینه فضایی Hope قرار می‌گیرد که ۳۵ سال پیش توسط مالک سیستم هلسیون که Board نام دارد، رها شده‌اند.


ازطرفی هلسیون، سیستم ستاره‌ای و کهکشان اصلی The Outer Worlds در شرایط نامساعدی به‌سر می‌برد و هر سیاره آن درگیر مسائل مختلفی است.


شخصیت‌های بازی Outer Worlds


کاراکتر داستان، با ورود به هر مکان و حل کردن مشکلات، جدا از اینکه داستان بازی را شکل می‌دهد، باید جلوی زورگویی‌ها و تلاش‌های نادرست Board را هم بگیرد تا در انتها موفق به احیای هلسیون و نجات افراد سفینه فضایی Hope شود.


یکی از مواردی‌که در همان ابتدا و ورود به سرزمین Edgewater متوجه آن می‌شوید، این است که The Outer Worlds محصولی است که بازیکن به‌واسطه‌ی انتخاب‌های متفاوت باید داستان بازی را پیش ببرد و هر انتخاب شما تأثیر مستقیمی روی داستان می‌گذارد و اکثر مواقع بین دو راهی‌هایی قرار می‌گیرید که مجبور به انتخاب میان یکی از آن‌ها می‌شوید.


همین مورد سبب می‌شود تا داستان ارزش تکرار بالایی داشته باشد و به‌واسطه‌ی سه پایان مختلف، هربار تصمیم‌های خود را تغییر می‌دهید تا ببینید سرنوشت کاراکتر‌ها در انتها به‌کجا ختم می‌شود.



این موارد درست در زمانی روی واقعی خود را نشان می‌دهند که سازنده توانسته باشد، شخصیت‌هایی را خلق کند که مخاطب به‌خوبی با آن‌ها ارتباط برقرار کند واز نظر شخصیت پردازی، The Outer Worlds شخصیت‌هایی را در دل خود جای داده که هرکدام از آن‌ها گذشته و داستان مخصوص‌به خود را دارند، منظور از شخصیت‌های ذکر شده همان هم‌تیمی‌های شما هستند که به مرور زمان با آن‌ها آشنا می‌شوید و به‌عنوان خدمه وارد سفینه فضایی کاراکتر اصلی می‌شوند.



استودیو آبسیدین به‌واسطه‌ی بخش ارتقای شخصیت در The Outer Worlds، شیوه‌های متفاوتی را برای بازی کردن در اختیار مخاطب قرار می‌دهد و با دریافت XP از انجام مأموریت‌ها، می‌توانید سطح خود را ارتقا دهید و با ارتقای هر سطح، ۱۰ امتیاز کسب می‌کنید. بخش ارتقای شخصیت هم به دسته‌بندی‌های سه‌تایی تقسیم می‌شود که می‌توانید امتیاز‌های کسب شده را به آن‌ها اختصاص دهید.



زمانی‌که ارتقا‌های هر دسته به رقم ۵۰ رسید، باید سایر امتیاز‌ها را به زیرمجموعه‌های دسته منتظر دهید.


بعنوان مثال، یکی از دسته‌ها از سه آیتم سلاح سنگی، سلاح سبک و هندگان تشکیل شده است. در حالت کلی، می‌توانید امتیاز دسته را زیاد کنید تا تمامی آیتم‌های ذکر شده به رقم ۵۰ برسند، در ادامه، زمانی‌که به رقم ۵۰ رسیدند، باید آن‌ها را به‌صورت جداگانه ارتقا دهید.


به‌عبارتی فقط قدرت سلاح سنگین، هندگان یا قدرت سلاح‌های سبک را ارتقا دهید و سایر موارد را نادیده بگیرید.


بازی Outer Worlds مملو از انواع ماموریت‌های مختلف نیز هست که به هر حال از خواص یک بازی نقش‌آفرینی است.


گاهی مبارزه چاره کار است و گاهی گفتگو پس باید هر دو بخش را ارتقا دهید. ماموریت‌های جانبی تقریبا چالش خاصی نداشته و با کمی تلاش انجام می‌شوند. اما ماموریت‌های اصلی به راحتی انجام نشده و نتایج‌شان نیز گاهی مصیبت‌بار هستند.


این خصوصیت در بازی‌های قبلی «آبسیدین» نیز وجود داشت و وجود چند نتیجه از یک ماموریت که کاملا متفاوت از دیگری باشد و هر انتخاب پیامد‌های بسیاری برای جوامع مختلف داشته باشد را نمی‌توان در بازی‌های زیادی تجربه کرد.


بررسی گرافیک بازی Outer Worlds


گرافیک بازی Outer Worlds شاید قابل بحث‌ترین مشخصه Outer Worlds باشد.


بازی Outer Worlds شاید به مانند عناوین The Witcher ۳ و Dragon Age: Inquisition و Cyberpunk ۲۰۷۷ و دیگر عناوین تاپ سبک نقش آفرینی پر زرق و برق و در بالاترین مراحل تکنولوژی نباشد، اما بدون شک کاملا در خدمت بازی و دنیای آن قرار دارد و بدون شک یکی از جذاب‌ترین بازی‌های این سبک در این مبحث به شمار می‌رود.



دنیا‌های بازی OW که شامل چندین سیاره و سفینه می‌شود بسیار زیبا و رنگارنگ و چر جزییات است و همچنین کیفیت بافت‌های بازی نیز در نقطه قابل قبولی قرار دارند و همچنین بازی از لحاظ کیفیت اجرا شدن کاملا روان و بدون عیب و ایراد است و این برای استدیو Obsidian که در کارنامه خود بازی باگ محوری به نام New Vegas را دارد، دستاوردی بزرگ و قابل توجه است.


هرچند باید اشاره کنم که در طول بازی با باگ عجیبی برخورد کردم که با شروع ماموریت در همان لحظه جزو ماموریت‌های از دست رفته حساب شد و کاراکتر مورد نظر آن ماموریت را کشته شده عنوان کرد در حالی که ماموریت هنوز شروع نشده و شخصیت بازی که از قضا عضو شخصیت‌های همراه است کاملا سالم و زنده در روبروی قرار داشت.


بصورت کلی گرافیک بازی بسیار زیبا و دلنشین و رنگارنگ است و امکان ندارد هنگام ورود خود به سفینه Grounbreaker آن هم برای اولین بار چند ثانیه کنترلر را زمین نگذارید و محو تماشای کامل آن نشوید.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب